muke TV voditeljice

Suzana Mančić ponovo odgodila vjenčanje: 'Imamo problem'

14.11.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Najpoznatija jugoslavenska loto djevojka drugi put odgodila je stupanje u brak s 67-godišnjim partnerom Simeonom Ocomokosom. Suzana Mančić 17 godina je u vezi s grčkim bankarom, a od veljače najavljuju i vjenčanje

Za srpske medije izjavila je kako se nikome ne želi pravdati za svoje odluke. 'Nisam se još udala, pa što? Priče kako sam na korak od odluke da odustanem od svadbe su glupost. Svakog dana sam korak bliže oltaru', izjavila je i otkrila da planiraju vjenčanje u proljeće.

Do tada bi trebali riješiti i problem koji ih je zadesio. 'Imamo problem - vjenčana prstenja su nam mala, ali riješit ćemo i to na vrijeme. Moje kćeri jako žele da se udam', rekla je voditeljica, a njezinu izjavu prenio je Blic.

Mančić je u lipnju otkrila kako će prije vjenčanja potpisati predbračni ugovor s grčkim bankarom u kojem će se u potpunosti ograditi od zahtijevanja njegove imovine u slučaju razvoda.

Suzana i njezin Simica trebali su izmijeniti bračne zavjete u Veneciji 31. ožujka, no to se nije dogodilo. Sasvim neočekivano udala se zatim njezina kći Teodora pa je Suzana odgodila svoje vjenčanje s grčkim bankarom.

Bilo je zabavno u ulozi TAJANSTVENOG

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

  • +4
Suzana Mančić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld