odmor za pamćenje

Drama Suzane Mančić u Grčkoj: 'Ljude je uhvatila panika, počeli su bježati, vrištati...'

22.08.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Najpoznatija jugoslavenska loto djevojka Suzana Mančić dio je ljetovanja sa zaručnikom, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, provela u njegovoj Grčkoj, ali odmor će pamtiti prije svega po stresnim situacijama. Najprije su je skoro uhitili, a onda se morala spašavati i od požara na otoku Kitera

'Ljudi moji, ono je bilo strašno! U trenutku vidite dim u šumi, a već u sljedećem kako ozbiljan plamen guta sve pred sobom. Ljude je uhvatila panika, počeli su bježati, vrištati. Nije mi bilo svejedno, samo sam uhvatila Simicu za ruku, da se u onoj gužvi ne izgubimo', opisala je Suzana Mančić Informeru situaciju oko izbijanja požara na otoku Kitera, na jugu Grčke, zbog kojeg je evakuirano cijelo selo. 

'Vrlo brzo nam je policija javila da se trebamo spremiti za evakuaciju. Svi su pokupili samo najosnovije stvari i počeli bježati jer se nije znalo kad će vatrogasci uspjeti obuzdati tu vatrenu stihiju. Prvo smo krenuli prema aerodromu, ali smo na pola puta saznali da su svi letovi otkazani zbog gustog dima', ispričala je Suzana dodajući da je na koncu, po nju i Simeona, došao prijatelj brodom.

Kithyra, Greece. Kao na slikama Borisa Dragojevica

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Televizijska voditeljica i povremena glumica je i na samom odlasku u Grčku upala u nevolju. Policija ju je zaustavila zbog prebrze vožnje, a potom i privela.

Suzana Mančić Izvor: Cropix / Autor: Ivan Kuharic / CROPIX

'Određena mi je novčana kazna koju sam odmah platila. Za dlaku sam izbjegla zatvor', rekla je Mančić u intervjuu za magazin Glorija, kako prenosi Blic.

Pilion, Plaka beach, ovog leta

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

S grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom Suzana je 17 godina, a ove godine najavili su vjenčanje, zbog čega je potpisala predbračni ugovor

Vjenčanje će, kako je par najavio, biti u Veneciji.