POTPUNO IGNORIRANJE

Šutnja govori više od riječi: Meghan Markle ostala bez čestitke iz kraljevske obitelji

05.08.2023 u 21:57

Bionic
Reading

Sa službenih profila princa i princeze od Walesa kao i kralja Charlesa i kraljice Camille ove godine nisu stigle rođendanske čestitke upućene na adresu Meghan Markle

Meghan Markle proslavila je 42. rođendan, no ove godine nije primila čestitke od strane najvažnijih članova britanske kraljevske obitelji, barem ne javno.

Službeni kraljevski profil na društvenoj mreži X (bivši Twitter) ove godine nije objavio rođendansku čestitku Meghan Markle, baš kao ni prošle godine. Iako su joj prošle godine princ William i Kate Middleton zaželjeli sretan rođendan, ove godine su ga i oni preskočili.

Vojvotkinja od Sussexa proslavila je rođendan u društvu supruga u srijedu navečer u talijanskom restoranu Tre Lune u Montecitu. Na malom slavlju pratio ih je prijatelj Matt Cohen, bogati tehnološki direktor i suprug Meghanine dugogodišnje prijateljice Heather Dorak.

Iako je Meghan ostala bez čestitike na svoj rođendan, njezinom sinu, princu Archieju, rođendan je osobno čestitao kralj Charles tijekom govora na dan svoje krunidbe u svibnju.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Međutim, u lipnju je došlo do znakovite šutnje starijih članova kraljevske obitelji na društvenim mrežama kad je kći Harryja i Meghan, princeza Lilibet, slavila svoj drugi rođendan.

Od Meghanina 41. rođendana mnogo toga se dogodilo, par je objavio svoju kontroverznu Netflixovu seriju u kojoj su udvostručili kritike kraljevske obitelji, a nedugo nakon toga izašla je i Harryjeva autobiografija u kojoj nikoga nije štedio, počevši od oca, preko brata i maćehe pa sve do bratove supruge.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šutnja od strane kraljevske obitelji dovoljno govori o zahlađenim odnosima između Harryja i Meghan i ostatka kraljevske obitelji.