moćne žene

Susret Anne Wintour i Meryl Streep: 'Vrag nosi Pradu' je jedina zabranjena tema

10.11.2017 u 20:05

Bionic
Reading

Svi ljubitelji kultnog filma 'Vrag nosi Pradu' znaju kakva je veza slavne glumice Meryl Streep i najpoznatije osobe modnog biznisa Anne Wintour. Zato je susret ovih dviju moćnih žena koje su pretresale zanimljive i aktualne teme brzo postao viralni hit

Dugogodišnja glavna urednica američkog Voguea, Anna Wintour slovi za najmoćniju osobu modnog svijeta, a mnogi tvrde i kako je upravo ona bila inspiracija za urednicu iz filma 'Vrag nosi Pradu' koju je utjelovila Meryl Streep.

Ljubitelji popularnog kino hita, čiji scenarij i dan danas mnogi jako dobro pamte dobili su ovih dana, nakon 11 godina svojevrstan nastavak.

  • +2
Vrag nosi Pradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U svom ogromnom i besprijekorno uređenom uredu u srcu Manhattana, stroga Britanka ugostila je holivudsku glumicu i s njom snimila kratki video.

Šestominutni video započinje poznatim scenama iz filma, samo što se ovoga puta na vodećoj poziciji prestižnog modnog magazina našla stvarna urednica, gospođa Wintour.

Anna Wintour u kariranom kaputu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako glasi za vrlo strogu ženu, uvijek ozbiljnu i kamenog lica, 59-godišnjakinja je ovoga puta pokazala i svoju ljupku stranu za koju mnogi nisu znali da postoji.

Meryl Streep ovoga se puta našla s druge strane i u nezavidnijoj poziciji, pa joj se prvih nekoliko minuta na licu moglo vidjeti strahopoštovanje.

Baš kao i uvijek, slavna urednica nosila je sunčane naočale, a potom ih je skinula i tada su ove dvije uspješne dame započele ugodnu komunikaciju.

'Koji je najzahtjevniji ženski lik koji si do sada utjelovila?', upitala je u jednom trenutku Anna Wintour, a 68-godišnja glumica odgovor je odmah okrenula na šalu.

Počela je insinuirati kako bi u tom slučaju možda odabrala lik Mirande Priestly iz filma 'Vrag nosi Pradu', no čuvena urednica brzo ju je zaustavila i nije htjela daljnje komentare na tu temu.

Jedan od povoda ovog sastanka bila je i promocija novog filma 'The Post', adaptacije istinitog događaja o novinarima američkih dnevnika koji su otkrili skrivene dokumente iz Pentagona, a u kojem Streep igra jednu od glavnih uloga, veliku Katherine Graham.

O čemu su sve razgovarale ove dvije nevjerojatne dame pogledajte u videu.

Autor: Youtube