'VRAG NOSI PRADU'

Gledatelji u šoku: Nakon 11 godina na vidjelo izašla scena koja je mogla promijeniti cijeli film

01.09.2017 u 17:07

Bionic
Reading

Većina vas se vjerojatno jako dobro sjeća filma 'Vrag nosi Pradu' s Meryl Streep i Anne Hathaway u glavnim ulogama. Osim žena i ljubitelja mode ovaj je film svojom radnjom privukao i mnoge druge gledatelje i oduševio ih. Međutim nakon dugih 11 godina jedan je čovjek otkrio zašto je ključna scena koja je mogla promijeniti cijeli film, ipak izbačena u posljednji trenutak

Mlada novinarka Andy Sachs koju utjelovljuje Anne Hathaway, mašta o ozbiljnoj karijeri u modnom biznisu te se prijavi  na razgovor za posao druge asistentice moćne Mirande Priestly koju pak igra Meryl Streep, urednice modnog magazina 'Runway', poznate po okrutnosti, iscrpljivanju svojih zaposlenika i odijevanju u odjeću marke Prada.

Tako otprilike započinje radnja popularnog kino hita iz 2006. godine, 'Vrag nosi Pradu' čiji scenarij i dan danas mnogi jako dobro pamte.

Ovih se dana internetom proširio video u kojem se jasno vidi jedna od vrlo neuobičajenih scena, koja je u posljednji tren ipak izbačena iz filma.

  • +2
Vrag nosi Pradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono zbog čega je ova scena posebna, je to što baca potpuno drugačije svijetlo na cjelokupni rasplet filma i pokazuje da okrutna urednica ipak ima i svoju mekšu stranu.

Spencer Althouse, čovjek je koji je na svom Twitter profilu prvi objavio spornu scenu i izazvao bujicu komentara u vezi toga.

'Upravo gledam izbrisanu scenu iz filma 'Vrag nosi Pradu' i iskreno, meni je ona promijenila pogled na cijeli film', napisao je ispod video isječka na kojem se jasno vidi kako inače zloglasna Miranda pokazuje svoju do tad neviđenu emociju i znak zahvalnosti.

Naime, tijekom filma, događa se i velika gala večera na koju dolaze svi bitni iz modne industrije te je tamo tu večer jasno i najpoznatija urednica sa svoje dvije asistentice. U jednom trenutku Mirandin pripiti suprug započinje maleni skandal kojim zamalo osramoti slavnu urednicu i dovede njezinu reputaciju u pitanje.

Međutim, mlada Andy u tom trenutku snalazi se i stvari dovede pod kontrolu. Ono što je veliko iznenađenje, je što joj Miranda zahvaljuje na toj gesti, a to je iz filma izbačeno.

  • +5
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

'Zašto ovo nije u filmu?', 'Hvala ne postoji u vokabularu Mirande Pristley' ili pak 'Drago mi je da su ovo izbacili, nikako se ne uklapa', samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Jedno je neosporno, film je i bez sporne scene ostvario golem uspjeh, a glavna je glumica Meryl Streep ovom ulogom osigurala nagradu za najbolju glumicu.