ništa od ljubavi?

Šuškanja o novoj vezi ipak nisu točna, Brad Pitt i dalje je solo

28.01.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Slavni glumac iza sebe ima uspona i padova u odnosu bivšom suprugom Angelinom Jolie dok se njihova borba za skrbništvo nad djecom nastavlja voditi na naslovnicama svjetskih medija. Procurila je informacija da je navodno u vezi s pjevačicom Lykke Li, no danas pak stižu nove informacije o njihovom odnosu

'Brad je nije vidio dvije godine, iako puno ljudi tvrdi da su u tajnoj vezi. Upoznao ju je prije nekoliko godina. Nema tu ništa negativno, nego oni jednostavno ne hodaju', ispričao je izvor za Page Six.

Šuškanja o vezi 58-godišnjeg dvostrukog dobitnika Zlatnog globusa i 35-godišnje Li počela su nakon što je tračerski Instagram profil Deux Moi objavio da su zvijezde u vezi. Naveli su da je Pitt viđen kako se druži sa švedskom pjevačicom u Mother Wolfu, novom talijanskom restoranu kuhara Evana Funkea u Hollywoodu koji privlači brojne slavne osobe.

  • +3
Lykke Li Izvor: Profimedia / Autor: Retna/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Međutim, izvor tvrdi kako glumac ne planira ponovno izlaziti s nekom slavnom osobom: 'Ne mogu zamisliti da se Brad opet viđa s nekim super poznatim. Vidim da kako izlazi s osobom koja nije slavna, nego vodi normalan život'. Prije Li, Brada su povezivali s njemačkim modelom Nicole Poturalski.

Na listi njegovih poznatih bivših djevojaka su Gwyneth Paltrow, Juliette Lewis i bivša supruga Jennifer Aniston s kojom je bio u braku od 2000. do 2005. godine. S Angelinom Jolie je proveo dvije godine prije nego što su objavili vijest da se rastaju u rujnu 2016. godine. U travnju 2019. su proglašeni službeno razvedenim parom, no njihova sudska borba nastavila se oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh, i 13-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, dok je najstariji sin Maddox u međuvremenu postao punoljetan i sada ima 20 godina.

  • +6
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia