SNIMLJENA S BUKETOM

Suri Cruise je punoljetna: 18. rođendan donio je veliku promjenu u njezinu životu

18.04.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Na današnji dan 2006. godine rođena je jedina kći nekadašnjeg holivudskog para Katie Holmes i Toma Cruisea, Suri. Nakon razvoda roditelja nastavila je živjeti s majkom u New Yorku, a upravo tamo ju je snimio paparazzo na njezin 18. rođendan kako šeće ulicama s buketom ružičastih karanfila u ruci

S prvim danom punoljetnosti za Suri Cruise puno se toga mijenja. Jedinica Katie Holmes i Toma Cruisea službeno je ušla u svijet odraslih, no to donosi i neke novitete u njezinom životu.

Iako je, otkako se njezina majka Katie Holmes rastala od Cruisea, uživala u pozamašnoj alimentaciji koju joj je uplaćivao slavni otac, s kojim već 12 godina nema nikakvog kontakta, sada bez toga ostaje.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Naime, kako je dogovoreno u brakorazvodnoj parnici, ali i u papirima oko skrbništva nad Suri, Katie Holmes je dobila potpuno skrbništvo, ali i alimentaciju od 400 tisuća dolara, koliko je svake godine na njezin račun uplaćivao Tom Cruise.

MAJČINA PRESLIKA

Izgledaju kao sestre: Katie Holmes i Suri krenule na put

Pogledaj galeriju

Od danas to je stvar prošlosti te time Suri gubi baš svaku poveznicu sa slavnim ocem. Dobro je poznato da je razvodom Katie Holmes zapravo 'pobjegla' od scijentološke zajednice, ne želeći da Suri odrasta okružena tim ljudima i vjerom.

Napuštanjem Scijentološke crkve, Suri je izgubila i svaki kontakt sa svojim ocem, kojeg, smatra se, nije vidjela od tada. Sve to uistinu zvuči nevjerojatno, budući da je Suri njegovo jedino biološko dijete. 31-godišnju Isabellu i 29-godišnjeg Connora, s kojima je i dalje u kontaktu te koji su i sami scijentolozi, posvojio je tijekom braka s bivšom suprugom Nicole Kidman, i u tom slučaju oni nemaju kontakte s njom.