UPALJENA KAMERA

Supruga Novaka Đokovića pokazala svoje pravo lice

22.02.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Prije tjedan dana jedan od najboljih tenisača svijeta, Novak Đoković, putem svog Instagram profila dao je naslutiti kako on i supruga Jelena očekuju drugu bebu. Čini se kako hormoni opako rade, jer je Jelena pokazala svoju 'oštriju' stranu tijekom Facebook prijenosa uživo

Srpski mediji su se raspisali o neobičnoj live snimci, koju je na svom Facebooku objavio njihov najbolji tenisač Novak Đoković, dok je snimao svoj trening u Monte Carlu. Đoković, koji se trenutno priprema za nove turnire u Indian Wellsu i Miamiju, želio je prekinuti snimanje, smatrajući da je bilo dosta prijenosa uživo, no u sve se umiješala njegova supruga Jelena, koja je sve to snimala.

Zaboravivši da je snimanje i dalje uključeno, krenula je prema Đokoviću i obratila mu se: 'Kako se to ponašaš? Hvala ljubavi, hvala ti, jel tako trebaš reći?', obratila mu se Jelena, koja je prekasno shvatila da kamera još uvijek radi. Izraz njezina lica, kada je shvatila da prijenos uživo još uvijek traje, rekao je sve. Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu.

Inače, prije tjedan dana, na svom službenom Instagram profilu, slavni je tenisač dao naslutiti kako on i supruga očekuju drugu bebu.