ATRAKTIVNA CRNKA

Supruga Luisa Ibaneza pokazala zavidnu figuru

09.10.2017 u 12:45

Bionic
Reading

Supruga nekadašnjeg Dinamovog igrača Luisa Ibaneza redovito na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije iz obiteljskog života, ali i svojih modnih kombinacija. U najnovijoj objavi pohvalila se zanimljivim stajlingom koji je istaknuo njezinu vitku figuru

Matea Ibanez, supruga bivšeg dinamovca Luisa Ibaneza, koji danas karijeru gradi igrajući u turskom klubu Trabzonsporu, oduvijek je privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Family night ❤️💫

Objavu dijeli Luis Ibañez 88 (@luisibanez88)

Lijepa crnka u ožujku ove godine rodila je drugog sina Mathiasa, tri godine nakon prvog muškog nasljednika Thiaga.

Baš kao i nakon prve trudnoće, Matea, inače diplomirana ekonomistica, u ekspresnom je roku uskočila u svoj uobičajeni konfekcijski broj.

Autumn time with my boy 🍂🦆

Objavu dijeli Matea Ibanez 88 (@mateaibanez)

Tijekom ljetnih mjeseci pokazala je svoje savršeno isklesano tijelo, kad je u minijaturnim bikinijima mamila mnoge poglede, a sada u trendi kombinacijama ponovno izaziva pažnju.

Sea.Sun.Sand.

Objavu dijeli Matea Ibanez 88 (@mateaibanez)

Protekli je vikend proslavila rođendan u Zagrebu. U poznatom restoranu u centru grada okupila je najmilije i odjenula pritom moderni kombinezon na prugice koji je dodatno izdužio njezinu figuru.

Osim toga, svoj je tanki struk istaknula širokim remenom, koji je bojom kombinirala uz gležnjače i bezvremensku Chanelovu torbicu. 

#bday 🎂🍷👯

Objavu dijeli Matea Ibanez 88 (@mateaibanez)

Iako ovoga puta njezin suprug nije mogao prisustvovati zabavi zbog obveza s klubom, putem Instagrama posvetio joj je emotivnu poruku.

  • +2
Matea i Luis Ibanez Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

'Moja ljubav, moja partnerica i moja prijateljica danas slavi rođendan. Želim ti da provedeš nezaboravno vrijeme s našom dječicom, svojim prijateljima i obitelji. Uskoro ćemo to i zajedno proslaviti. Volim te jako i uskoro će ti stići i moj poklon', napisao je 29-godišnjak ispod zajedničke fotografije.