FASHION GURU

'Žalosno je što su joj trepavice veće od torbice'

  • 19.06.2017 u 12:54

  • Bionic
    Reading

    Vjenčanje Izabel Andrijanić i Matea Kovačića privuklo je brojna poznata imena iz svijeta nogometa, najveću pozornost očekivano su plijenili Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Frankinom stajlingu naš dežurni modni kritičar Fashion Guru pronašao je i pokoju manu, dok je prolaznu ocjenu glatko dobila supruga Luisa Ibeneza, tamnokosa Matea

    Lijepa Frankica pokušava biti zanosna, a to joj i uspijeva bez puno truda. Haljina od plisiranog lamea u zeleno-plavim tonovima je lijepa, a i u trendu jer je plisirani lame hit materijal.

    No nije svaka haljina za svakoga. Franki ona dobro stoji, ali bi ipak puno bolje stajala recimo Salmi Hayek, a znamo koliko ona ima godina i kakvo poprsje.

    A što se tiče cipela, birati  cipele u istom tonu kao što je haljina je više deplasirano. Moram priznati da smo očekivali puno više kreativnosti od lijepe Franke.

    Sve u svemu, ona i njezin dragi, Vedran Ćorluka, izgledaju jako dobro kao par. Nešto niži nogometni par se isto tako modno uskladio, čak mogu reći puno bolje od Franke i Ćorluke, barem su bili kreativniji.

    Ćorluka u ovom odijelu može poći na saborsku sjednicu gdje bi definitivno bio najbolje odjeven. Ibanez si je ipak dao malo modne slobode i truda, vidim da je povlačio rukav sakoa da mu iskoče manžete na košulji, a i frizura je postojana.

    • +9
    Pogledajte tko je sve bio na vjenčanju Izabel Andrijanić i Matea Kovačića Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

    No njegova gospođa Matea, koliko vidim, jedna je od najbolje odjevenih na svadbi. Haljina je odlična i dobro joj stoji, lijepog je kroja, svila lijepo pada, nema previše nakita, a i cipele su dobre.

    Ima minimalan nakit, ali i maksimalne trepavice. Žalosno je samo što su joj trepavice veće od torbice.