ne ide daleko

Supruga Kevina Costnera se iz luksuzne vile preselila u malu kućicu na njegovom imanju

30.07.2023 u 13:20

Bionic
Reading

Uskoro bivša supruga Kevina Costnera, Christine Baumgartner, službeno se iselila iz njihovog zajedničkog doma - ali nije otišla daleko

Ispred doma slavnog para u Santa Barbari u Kaliforniji, čiji bračni brodolom posljednjih mjeseci puni medijske stupce uočeni su veliki kamioni za selidbu, a to je potaknulo nagađanja kako se Christine seli usred njihova razvoda.

'Christine slijedi pravni savjet prema predbračnom ugovoru i napušta obiteljsku kuću', rekao je izvor za People, dodajući da će 'ostati u manjoj kući na imanju koje se koristilo kao stan za osoblje.' Izbor blizak paru otkrio je kako je to 'privremeno rješenje' te da dizajnerica torbica 'još uvijek traži drugu kuću'.

Kako je izvor otkrio Christine se na taj potez odlučila kako ne bi ometala živote svoje djece koja se na jesen vraćaju u školu i svojim prijateljima. 'Christine pokušava sve održati što je moguće normalnijim. Njezin jedini fokus su djeca,' kaže izvor.

Hrpe kartonskih kutija, koje su vjerojatno bile pune Christinenih stvari, bile su naslagane oko kamiona parkiranih na kućnom prizoru.

  • +6
Novi dom Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije poznati je li bivši par bio prisutan na danu preseljenja, a 68-godišnji Costner vjerojatno je još na odmoru u Aspenu sa svoje troje djece: sinovima 16-godišnjim Caydenom i 14-godišnjim Hayesom, 14 te 13-godišnjom kćeri Grace.

Selidba je organizirana tri dana prije nego što je 49-godišnja Christine, koja s Costnerom ima troje djece morala izaći iz njihove obiteljske kuće. Naime, ranije ovog mjeseca, sudac je naredio da ona mora napustiti dom para do 31. srpnja, poštujući uvjete njihovog predbračnog ugovora koji je potpisan 2004. godine.

Sudac je kasnije presudio da bivša manekenka treba pristanak bivšeg partnera prije nego što ukloni bilo kakve stvari, osim svojih osobnih stvari, iz njihova doma. Zvijezda filma 'Hidden Figures' izjavila je na sudu kako se boji da će ga Christine, koja je podnijela zahtjev za razvod u svibnju, 'opljačkati'.

U sudskim dokumentima, kako piše Page Six, Costner je rekao da je Christine pokazivala uznemirujuću sklonost u posljednjih nekoliko mjeseci, i prije i nakon rastave, da uzme njegovu imovinu bez njegova znanja ili pristanka, osobito otkad je pokrenut ovaj slučaj.

Dokumenti su ukazivali da je platila odvjetniku za kaznena pitanja u Los Angelesu 25 tisuća dolara iz Costnerovih zasebnih imovinskih fondova i to bez njegova znanja.

Međutim, Christine je izjavila da nije 'ogolila kuću' i tvrdila je da je glumčevom odvjetniku dala slike predmeta koje je planirala uzeti.

Osim po pitanju životnih uvjeta, sudac je ranije ovog mjeseca presudio da zvijezda 'Yellowstonea' mora plaćati bivšoj supruzi 129.755 dolara mjesečno za alimentaciju. Sudac je također naredio tati sedmero djece da pokrije 200 tisuća dolara troškova odvjetnika i 100 tisuća dolara troškova forenzike.

I Costner i Christine će svaki morati platiti 50 posto troškova zdravstvene zaštite, sportskih i izvannastavnih aktivnosti svoje djece.

  • +5
Kevin Costner s djecom u Aspenu Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia