PRAVE VRIJEDNOSTI

Supruga i djeca Matthewa McConaugheyja pokazali kako su zasukali rukave u kuhinje

23.03.2023 u 10:36

Bionic
Reading

Camila Alves McConaughey rado sudjeluje u humanitarnim događanjima pa je tako tijekom Tjedna mode u Parizu jedan dan posvetila kuhanju za beskućnike. U tome su joj se pridružila i djeca i majka Fatima, a Alves je ponosno djeci pokazala lekciju kako se treba odnositi prema ljudima u nevolji

Tjedan mode u Parizu vrijeme je kad cijeli Pariz ispuni vreva užurbanih ljudi koji jure s jedne lokacije na drugu: snimiti najbolju fotografiju, pokazati novu kolekciju, sjesti s kolegama iz svijeta mode, svi jure prema vlastitim obavezama. I dok mnogi jure, obitelj Matthewa McConaugheya odlučila je zastati i na jedan dan pomoći volontiranjem u kuhanju za beskućnike.

Osim ljubavi prema modi, Camila Alves McConaughey ima snažnu ljubav i empatiju pa je zadnji dan modnog tjedna odlučila posvetiti brizi za one kojima Tjedan mode u Parizu ne znači puno.

Camila je s 14-godišnjim sinom Levijem i 13-godišnjom kćeri vidom te majkom Fatimom volontirala s grupom koja kuha za beskućnike kako bi im na jednu večer stvorila prvoklasno iskustvo fine dining-a, a vrijednom iskustvu posvetila je i objavu na Instagramu.

'Moj sin Levi, kći Vida, moja majka Fatima i ja proveli smo zadnji dan na pariškom tjednu mode volontirajući u 'Refettorio Paris'. Mi smo kuhali, pomagali poslužiti, pomagali čistiti. Oni stvaraju prvoklasno iskustvo večere za ljude u potrebi i beskućnike u Parizu pružajući im dostojanstven obrok', napisala je supruga popularnog glumca.

Lijepa Camila rado se priključuje humanitarnim organizacijama pa je tako 2020. godine zajedno s Matthewom McConaugheyem donirala otprilike 80 000 maski za radnike u vatrogasnim, medicinskim i policijskim ustanovama kako bi se mogli što uspješnije štititi od Covid19.

  • +4
Camila Alves, Levi i Vida Alves McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / ABACA PRESS / ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA