SNIMILA GA SUPRUGA

Uhvaćeni u trenutku: Evo kako izgleda Matthew McConaughey u onoj najvažnijoj ulozi - oca

28.02.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Sa Camilom Alves, holivudski glumac Matthew McConaughey ima troje djece, a u njezinoj najnovijoj objavi na Instagramu otkrio je i svoj skriveni talent

Mnogima su prva asocijacija za najstabilniji holivudski brak Matthew McConaughey i Camila Alves. Ovaj par u braku je od 2012. godine i tijekom braka dobili su troje djece. Ono po čemu su posebni je i to da svoj privatni život pokušavaju čuvati od znatiželjne javnosti, no ipak tu i tamo rado podijele neki dijelić iz svakodnevice.

Tako je bilo i u najnovijoj objavi lijepe Camile Alves u kojoj je otkrila kako njezin suprug, holivudski glumac Matthew McConaughey provodi vrijeme kada nema obveze oko novih projekata.

Na fotografiji je u prvom planu njezin slavni suprug u društvu dvojice sinova - Levija (14) i Livingstona (10) - a sama objava otkrila je McConaugheyjev skriveni talent.

Naime, tijekom pandemije koronavirusa i mnogobrojnih karantena, McConaughey se ispraksirao i kao frizer svojoj djeci, a koliko je vješt u tome pokazao je na mlađem sinu Livingstonu. Ipak, kako bi sve prošlo kako treba, pobrinuo se Levi, koji je sve nadgledao sa sigurne udaljenosti, baš kao i njihov četveronožni ljubimac.

  • +7
Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Na podu se vidi i koliko je kose glumac svom najmlađem sinu odrezao, a čini se da tu nije stao. Obožavatelji su se oduševili objavom i većinu je zanimalo kako je to McConaughey na kraju odradio, no za sada to nisu otkrili.

Inače, par osim Levija i Livingstona imaju i kći Vidu koja je krajem prošle godine napunila 13 godina.