kakva ljepotica

Supruga hrvatskog košarkaša javila se s ljetovanja u Italiji i pokazala super liniju, a pratitelji joj laskaju: 'Sve ti stoji ženo'

15.07.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Kristina Prišč, diplomiranu novinarku i uzgajivačicu konja i supruga našeg proslavljenog NBA košarkaša Ivice Zubca nakon uživanju na Hvaru, kratko je boravila u popularnom turističkom odredištu Sorrentu gdje je plijenila pažnju fantastičnom figurom u haljini s potpisom domaćeg branda

Kako je pokazala na Instagram storiesima, Kristina Prišč u Italiji je bila na vjenčanju Daniele Rajić i američkog košarkaša Paul George NBA momčadi Los Angeles. Za tu je prigodu odjenula dugu žutu kreaciju s visokim proprezom dizajnerice Kristine Burje. Nakon tog vjenčanja supruga Ivice Zubca javila se s nove destinacije. Doputovala je u Grčku.

Fotografija je odmah izazvala oduševljenje brojnih pratitelja koji hvale njezin besprijekoran izgled, a među komentatorima je i Zsa Zsa koja joj je poručila: 'Sve ti stoji ženo', a koja je pjevala na vjenčanju Kristine i Ivice.

Podsjetimo, nakon što su nekoliko godina bili zaručeni i morali otkazati vjenčanje u Čitluku zbog pandemije, Ivica Zubac i Kristina Prišč vjenčali su se u kolovozu prošle godine u Malom Lošinju. Zaručili su se na Bahamima prije tri godine nakon tri godine veze kada je košarkaš kleknuo s prstenom od bijelog zlata i s dijamantom pred svoju dragu.

Vjenčali su se u subotu u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije, a slavlje se održalo u Hotelu Bellevue u Malom Lošinju s oko 180 uzvanika među kojima su bili i pjevačica Lana Jurčević, kao i Dina Dragija supruga nogometaša Tina Jedvaja. U crkvi im je zapjevala pjevačica Zsa Zsa, a na samoj proslavi Indira Levak.

Ivica i Kristina Zubac Izvor: Profimedia / Autor: Hollywood To You / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia