KAO IZ BAJKE

Cure fotografije s vjenčanja NBA zvijezde Ivice Zupca: Evo tko je sve od poznatih bio na slavlju

23.08.2021 u 11:50

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš koji trenutno igra za LA Clipperse i njegova dugogodišnja djevojka Kristina Prišč izrekli su jedno drugome 'sudbonosno da' proteklog vikenda. Poznate gošće na društvenim mrežama pokazuju kako je sve izgledalo

Dvije godine otkad je 24-godišnji košarkaš Ivica Zubac na Bahamima kleknuo s prstenom pred svoju djevojku, 29-godišnju diplomiranu novinarku i uzgajivačicu konja Kristinu Prišč te nakon što su prošle godine zbog pandemije morali otkazati vjenčanje u Čitluku, ono je obavljeno u Malom Lošinju.

Nakon obreda u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije slavlje je održano u hotelu Bellevue u Malom Lošinju s oko 180 uzvanika. Kako je opisala i pokazala na Instagram storyju, zapjevala im je Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, oduševljena svadbom i crkvom.

'Za potpunu radost potreban je netko s kime ćete ju podijeliti, a njih dvoje su divni. Slavili smo uz pjesmu ljubav dvoje predivnih ljudi. Volim vas', poručila je Indira Levak na Instagramu, a koja je mladencima i gostima također zapjevala.

Na vjenčanju su bile i dizajnerica Kristina Burja te pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević, na Instagram storyju navevši da je za šminku i haljinu zaslužna upravo ona, a pokazala je i svog dečka, stručnjaka za internetski marketing Filipa Kratofila, koji je bio mladoženjin kum, a s kojim danas slavi četvrtu godišnjicu veze. Nekoliko fotografija objavila je na svom profilu i Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja, koja je bila i na djevojačkoj zabavi na Mikonosu.