16. godišnjica braka

Emma Heming odala počast Bruceu Willisu: 'Moja ljubav i obožavanje prema njemu samo rastu'

28.12.2023 u 08:51

Bionic
Reading

Nakon što je Bruceu Willisu dijagnosticirana frontotemporalna demencija, teško zdravstveno stanje zbog kojeg gubi sposobnost govora, obitelj se drži zajedno. Njegova supruga Emma preuzela je najveći dio brige o voljenom suprugu, a sada je obilježila i njihovih 16 zajedničkih godina

Otkako je početkom 2023. otkriveno da velika zvijezda Bruce Willis pati od frontotemporalne demencije obitelj se čini povezanija no ikad. Bolest je dodatno zbližila cijelu obitelj, no nitko ne zna koliko je vremena preostalo Bruceu, pa iskorištavaju svaki trenutak koji imaju s njim. Priliku da proslavi 16. godišnjicu braka s glumcem nije propustila ni Emma Heming Willis koja se na Instagramu prisjetila sretnijih dana.

Par se upoznao 2007. u teretani, a dvije godine bile su potrebne da shvate da je pred njima zajednička budućnost. Vjenčali su se 2009. godine na imanju na otočju Turks i Caicos (dio britanskih prekomorskih područja), a šest dana nakon i kod matičara u Beverly Hillsu. Emma je u novoj objavi otkrila kako njezina ljubav prema voljenom suprugu i dalje raste.

'16 godina s ovim posebnim muškarcem. Moja ljubav i obožavanje prema njemu samo rastu', napisala je u objavi posvećenoj 16. godišnjici braka.

Fotografije ispred bujnog zelenila potaknule su brojne obožavatelje da im zažele puno sreće, posebice Willisu čije stanje ne ide na bolje.

Otkako je početkom godine objavljena dijagnoza, Willisovo stanje se pogoršava, a obitelj nerado priznaje da ne zna koliko im je vremena preostalo i koliko je zvijezda svjesna svijeta oko sebe.

'Borim se s krivnjom, znajući da imam resurse koje drugi nemaju', napisala je Heming u studenom.

  • +24
Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: ABC Collection / Everett / Profimedia