IVANA MIŠURA JE TRUDNA

Otkrivena dobro čuvana tajna bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića - stiže još jedna beba!

22.11.2022 u 14:31

Bionic
Reading

Nakon rođenja kćerkice Vane, Ivana Mišura Vlaović ponovno je trudna, a ona i njezin suprug, bivši nogometaš Goran Vlaović, i ovoga će puta dobiti kćerkicu. Mlađoj seki najviše se veseli upravo malena Vana, koja već odbrojava dane do siječnja, kada bivša Miss Universe ima termin porođaja

Da su svoju slatku tajnu itekako dobro čuvali pokazalo se sada, krajem studenog, kada je do rođenja drugog djeteta bivše Miss Universe Ivane Mišure Vlaović i bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića ostalo sasvim malo.

Naime, termin kada bi 33-godišnja bivša misica trebala roditi svoju drugu djevojčicu početak je siječnja, a bebi se posebno veseli njihova kćerkica Vana koja će postati starija seka.

Dobro čuvanu tajnu otkrio je magazin Story, a za njih je Miss Universe 2014. dala i izjavu: 'Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić.'

  • +6
Ivana Mišura Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX

Ljubavna priča Ivane Mišure i Gorana Vlaovića počela je, barem za javnost, u studenom 2018. godine, kada se za njihovu vezu i doznalo, da bi tri godine kasnije, u veljači 2021. dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćerkicu Vanu. Njezinim rođenjem promijenilo se sve u njihovim životima, a sada sve postaje zanimljivije jer će razlika dviju djevojčica biti nešto manja od dvije godine.

Tek nakon rođenja Vane, Ivana i Goran svoju su vezu i službeno ozakonili početkom rujna prošle godine.