FANOVI U ŠOKU

Suprug Elle Dvornik pokazao kako im izgleda kuća u Istri: 'Vama zaista treba čistačica'

23.06.2022 u 23:20

Bionic
Reading

Iako je poanta bila pokazati svoj uspjeh iz teretane, te svima obznaniti kako je uspio skinuti dosta kilograma, Charles Pearce, domaćoj javnosti poznat kao suprug Elle Dvornik; uspio je svojom fotografijom zgroziti fanove

Već nekoliko dana u fokusu javnosti je Britanac Charles Pearce, suprug Elle Dvornik. Naime, Charles je u kratkom roku uspio skinuti 20-ak kilograma, a svojom se transformacijom pohvalio brojnoj publici na Instagramu.

Iako su mnogi hvalili njegov dobar izgled, bilo je mnogih kojima nered u spavaćoj sobi poznatog domaćeg para nije prošao nezamijećeno. U komentarima su mu poručili da je stvarno vrijeme da unajme čistačicu, a sve zbog velike količine prljavog rublja koja se nalazi u svim kutovima sobe, kao i na podu.

'Trebate čistačicu', 'Moj muž misli da jedino nama izgleda neuredna soba. Kad imaš bebu jednostavno ne stigneš', pisali su mu.

Charles je naknadno objasnio da je to sve kreativni nered te da je dan nakon što je nastala ova fotografija, u kući stigla čistačica koja je sve dovela u red.

  • +7
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Story/Story.hr/PIXSELL