SVE JE NA ČEKANJU

Stopira li Kevin Costner posljednju sezonu 'Yellowstonea'? Evo što kaže njegov odvjetnik

23.02.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Tijekom četiri sezone, i pola pete koliko je za sada prikazano, drame u seriji 'Yellowstone' nije nedostajalo, a čini se da ništa manje zanimljivo nije bilo ni iza kamera

Ljubitelji serije 'Yellowstone' već duže vremena željno iščekuju posljednje epizode pete sezone hit serije. Nakon što su, većina njih, u jednom dahu pogledali sve epizode, prateći raznorazne zavrzlame na ranču Duttonovih, kraj nikako dočekati budući da se s produkcijom još uvijek čeka.

Slušajući razna šuškanja, glavni krivac je očito sam glavni glumac - holivudska zvijezda Kevin Costner. Navodno su upravo njegove želje i zahtjevi razlog što ostatak pete sezone nije do kraja snimljen, no njegov odvjetnik Marty Singer ne misli tako. Dapače, oštro je demantirao te napise.

'Ideja da je Kevin inzistirao na tome da radi samo tjedan dana na snimanju posljednjih epizoda druge polovice 5. sezone apsolutna je laž. Sve je to smiješno i svakome tko sugerira takvo što ne treba se ni sekunde vjerovati. Svi koji barem malo poznaju Kevina znaju da je izuzetno strastven po pitanju ove serije i da je napravio sve kako bi joj osigurao uspjeh', rekao je Marty Singer za Puck.

Oglasio se i predstavnik Paramounta koji je također dao kratku izjavu referirajući se na tvrdnje da su Costnerova gunđanja oko rasporeda snimanja odgodila nove epizode. 'Kao što smo već rekli, Kevin je bio ključna komponenta uspjeha naše serije, a nadamo se da će se tako nastaviti i dalje.'

  • +7
Kevin Costner Yellowstone Izvor: Profimedia / Autor: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

S ulogom Johna Duttona u seriji 'Yellowstone' Kevin Costner se saživio 2018. kada je premijerno prikazana prva epizoda, a prema pisanju Pucka, između slavnog oskarovca i kreatora serije Taylora Sheridana od samog početka postoji napetost. Njih dvojica navodno se međusobno optužuju za kašnjenje pete sezone.

Posljednja epizoda, na polovici pete sezone, emitirana je 5. siječnja, a čini se da od najava da će ostatak biti prikazan ovog ljeta za sada neće biti ništa, budući da ništa još nije snimljeno. Prema svemu sudeći snimanje bi se trebalo nastaviti ovog ljeta i jeseni s terminom prikazivanja na samom kraju godine, u studenom.

Za svaku epizodu pete sezone Kevin Costner na račun navodno dobija 1.2 milijuna dolara, a ako znamo da je najavljeno 16 epizoda, iznos je popriličan. Iako ni ovo nije do kraja snimljeno, šuškanja o šestoj sezoni već su krenula, a Kevin Costner u njoj bi trebao dobijati čak 1.5 milijuna dolara.