LJEPOTAN ILI ZVIJER

Što se to dogodilo s licem Davida Beckhama?

29.03.2017 u 11:52

Bionic
Reading

David Beckham šokirao je obožavatelje svojom posljednjom objavom na Instagramu. No pokvareni zubi i ogroman ožiljak posred lica zapravo su samo maska za njegovu novu ulogu u filmskom hitnu 'Kralj Arthur' legendarnog Guya Ritchieja

Slavni nogometaš David Beckham našao se u središtu pozornosti nakon objave na društvenoj mreži kojom je obožavateljima pokazao kako teku pripreme na setu novog filma 'Kralj Arthur' u kojem se i pojavljuje u ulozi nezadovoljnog viteza. 

'Težak dan u uredu', napisao je ispod objave David, vidno uzbuđen što je dio glumačke postave redatelja Guya Ritchieja.  

Sportaš koji je u svijetu prepoznatljiv po dobrom izgledu, ovoga je puta uz puno šminke preobražen u nešto drugačije izdanje. Lice puno bolnih ožiljaka i zeleni, gotovo truli zubi iznenadili su, ali i oduševili brojne pratitelje zbog njegove hrabrosti i novog angažmana. 

Nogometna zvijezda i bivši engleski kapetan priznaje kako očekuje niz kritika nakon što dugo očekivani film ugleda svjetlo dana. 'Svjestan sam da su se mnogi sportaši i ostale slavne osobe odlučili okušati u glumi i podbacili. Znam i da je ovo vrlo teška profesija koja zahtijeva puno vještina i discipline i ne bih se upuštao dalje u nju bez više učenja i prakse', rekao je Beckham. 

Bivši nogometaša nije htio puno otkrivati o svojoj ulozi u bajci o vitezovima okruglog stola, u kojoj će se između ostalog pojaviti i poznati glumci Charlie Hunnam i Jude Law u glavnim ulogama. Rekao je samo kako on u filmu ima svojih 13 rečenica koje je vrlo predano učio s čovjekom iz struke kojeg mu je namijenio redatelj Ritchie.