KOJI NEUGODNJAK

'Što se dogodilo s Jamesom Van Der Beekom?'

02.04.2017 u 15:40

Bionic
Reading

Glumac James Van Der Beek, za razliku od ostalih kolegica i kolega iz serije 'Dawson's Creek', ni nakon 20 godina ne uspijeva izbjeći razgovore o toj seriji

Rijetko imamo priliku vidjeti neugodne najave poput one koju su Jamesu Van Der Beeku pripremili u britanskoj emisiji 'This Morning'.

'Katie Holmes je slavna holivudska glumica, a bila je udana i za Toma Cruisea. Michelle Williams dobila je četiri nominacije za Oscara, Joshua Jackson glumi prevarenog muža u seriji 'Preljub', koja je dobila Zlatni globus, no što se dogodilo s glavnim čovjekom, gospodinom Jamesom Van Der Beekom', tako je glasio uvod voditeljice Holly Willoughby i njezinog kolege Phillipa Schofielda, kojim su najavili svog gosta, glumca koji je utjelovio glavnog lika serije 'Dawson's Creek' i koji je cijelo to vrijeme sjedio tik do njih.

'Čisto da znate, i ja sam bio na televiziji zadnjih 20 godina', pokušao je James Van Der Beek duhovito prihvatiti pomalo uvredljivu najavu.

No ni nastavak intervjua nije bio ništa ugodniji. Par voditelja glumcu je nastavio postavljati pitanja o seriji koja se emitirala prije 20 godina.

'Jeste li ikada mogli zamisliti da ćemo nakon svih ovih godina još uvijek govoriti o toj seriji', pitao je Schofield Van Der Beeka koji je pomalo ironično prvo samo niječno odgovorio, a zatim dodao kako ne bi mogao zamisliti ni to da će danas sjediti pred fotografijom otprije 20 godina.

Tek nakon svega toga James Van Der Beek dobio je priliku promovirati britansku komediju 'Carters Get Rich', zbog koje je zapravo gostovao u emisiji 'This Morning'.

YouTube Autor: YouTube