NEVOLJE U RAJU ILI...

Što se događa: Ben Affleck proslavio je 49. rođendan bez Jennifer Lopez

17.08.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Ben Affleck, čija je obnovljena veza s latino divom Jennifer Lopez izazvala veliko zanimanje javnosti, u nedjelju 15. kolovoza proslavio je 49. rođendan

Poznati glumac koji je nakon prekida veze s prelijepom Kubankom Anom se Armas ljubavnu sreću ponovno našao s glumicom, pjevačicom i poduzetnicom Jennifer Lopez, svoj je važan dan obilježio skromno, u društvu kćeri Violet i Seraphine i sina Samuela, koje je dobio u braku s također glumicom Jennifer Garner.

Affleck nije promaknuo fotografima u šetnji s djecom pa su skupa posjetili njegova prijatelja u LA-ju.

Iako su se pojavila nagađanja jesu li se već nadvili crni oblaci nad njihovom vezom, dobro upućeni izvori kažu kako je par isplanirao rođendansko putovanje samo za njih dvoje.

Jennifer je obilježila 52. rođendan u velikom stilu priredivši nezaboravni party na luksuznoj jahti, a tad je i prvi put objavila fotografiju s Benom na Instagramu.

Da mu Jennifer itekako znači, potvrdio je i glumčev dar - efektna personalizirana ogrlica koju je dizajnirao samo za nju.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je tad otkrila Beth Bugdaycay, osnivačica i kreativna direktorica brenda Foundrae, Jennifer Lopez nosila je komad nakita iz personalizirane linije koju vole slavni.

Bugdaycay je za E! ispričala da je Affleck razmišljao o nekoliko simbola prije nego je odabrao nekolicinu, poput cvjetova koji se hrane strašću i nastavljaju cvjetati, čak i u tami i unatoč nedaćama, ili trna koji simbolizira rizik koji preuzimamo za nešto što volimo, za život bez rezerve.

Pjevačica je svoju personaliziranu ogrlicu Foundrae nosila s drugim komadima zlatnog nakita preko crveno-zlatnog bikinija i kaftana u kojima je pozirala za rođendanske fotografije.

Inače, par je u svibnju obnovio vezu nakon što su bili skupa početkom 2000-ih, a čak su se i zaručili. Jennifer i Ben, za koje su mediji tad smislili naziv Bennifer, vezu su prekinuli 2004.