ZNAJU DOBRO UPUĆENI IZVORI

Što je prava istina o vrtoglavoj svoti koju princ Albert navodno plaća 'najtužnijoj princezi na svijetu'

12.05.2022 u 20:23

Bionic
Reading

Iako su se nedavno u javnosti pojavile informacije kako princ Albert II od Monaca, svojoj supruzi, princezi Charlene plaća nevjerojatnih 12 milijuna dolara godišnje kako bi obavljala svoje kraljevske dužnosti, čini se da ta priča nije točna

Princeza Charlene prvi put se pojavila u javnosti nakon nekoliko mjeseci od misteriozne bolesti, a usprkos spekulacijama koje su se kružile u medijskom prostoru da princ Albert II plaća svojoj supruzi 12 milijuna dolara godišnje kako bi ostala uz njega i obavljala svoje kraljevske dužnosti u kneževini, dobro upućeni izvori to su opovrgnuli.

'Naravno da ima velikodušan predbračni ugovor, ali Albert joj ne mora platiti da ostane. Nakon što je tako dugo bila odsutna tijekom svoje bolesti, Charlene je sad tako sretna što se vratila Albertu i djeci. Svaki vikend provode na svojem idiličnom posjetu na selu, a Albert u potpunosti podržava Charlene i također joj pomaže u njezinim dobrotvornim akcijama', ispričao je jedan dobro upućen izvor za Page Six.

  • +27
Princeza Charlene s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odnos princa i princeze od Monaca ponovno je pod lupom nakon što je francuski magazin Voici prošlog tjedna objavio da je Albert plaćao Charlene 12 milijuna eura (12,5 milijuna dolara) godišnje kako bi ostala uz njega. 

Sve je ovo uslijedilo nakon povratka bivše olimpijske plivačice u kneževinu nakon duge bolesti koja je uključivala mjesece provedene u njezinoj rodnoj Južnoj Africi te dugotrajno liječenje na klinici u Švicarskoj.

Inače, zaklada princeze Charlene od Monaka pomaže djeci u 40 zemalja da nauče plivati ​​i sudjelovati u sportskim i obrazovnim programima.

Princeza Charlene prvi put se pojavila u javnosti nakon svoje bolesti u travnju na Monaco E-Prixu. Kako se pisalo, u studenom prošle godine Charlene (44) je 'gotovo umrla' u Južnoj Africi nakon što je prošla kroz više operacija i izgubila zabrinjavajuću količinu kilograma. Razboljela se tijekom posjete svojoj rodnoj zemlji u svibnju 2021., a složene operacije koje su uslijedile odgodile su njezin povratak u Monaco, na veliku žalost njezinog supruga i blizanaca, princeze Gabrielle i princa Jacquesa.