SVE ZBOG BIEBERA

Napetost između Hailey Bieber i Selene Gomez poprimila je novu dimenziju

12.05.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Bivša dugogodišnja djevojka Justina Biebera, Selena Gomez iznenadila je javnom isprikom koja se direktno ticala Hailey Bieber

Već nekoliko godina fanovi ističu kako primjećuju veliku napetosti između Selene Gomez i Hailey Bieber, a sve navodno zbog Justina Biebera. Podsjetimo, Selena je dugo godina hodala s Justinom te su imali brojne krize u vezi, a nedugo nakon posljednjeg prekida, pjevač je sreću našao s dugogodišnjom prijateljicom Hailey Bieber te se s njom i vjenčao.

Gomez nije krila da joj je dugo trebalo da preboli Justina, a sve je opjevala i u nekim svojim pjesmama.

Osim toga, neki od fanova uvjereni su da Selena kada god joj se ukaže prilika javno, diskretno zadirkuje suprugu svog bivšeg dečka.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovoga puta okrivili su je da je to učinila kroz snimljenu beauty rutinu na svom Instagram profilu, odnosno da se tijekom cijelog videa kolutajući očima zapravo referirala na nedavno snimljenu beauty rutinu Hailey Bieber.

Iako je nekoliko puta istaknula kako njezina namjera nikako nije uvrijediti ikoga, a kamoli neku drugu žensku osobu, Selena se očito imala potrebu javno ispričati ovoga puta.

‘Evo zašto uporno govorim da je briga o mentalnom zdravlju izuzetno bitna. Zbilja ne znam što sam napravila. Moje namjere nisu bile zle, ali evo ispričavam se’, napisala je 29-godišnja pjevačica.

Isto tako, Gomez je još prije tri godine apelirala na svoje fanove da nikoga ne osuđuju i ne vrijeđaju, da ne želi da se preko njezinog imena napadaju druge ženske osobe bez obzira kako teška ljubavna situacija bila. Time je jasno dala do znanja da ne želi da njezini fanovi napadaju gospođu Bieber.