neuhvatljiva PRVA DAMA

Melania Trump više nije zanimljiva ni paparazzima

28.03.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Iako bi zbog titule prve dame Amerike itekako trebala biti dostupna javnosti, Melania Trump odlučila je krenuti nekim drugim putem. Zatvorena poput ptičice u zlatnom kavezu, većinu vremena provodi u luksuznom penthausu u Trump Toweru čekajući sina Barrona da dođe iz škole

Paparazzi su odavno prestali boraviti ispred privatne škole koju pohađa Barron Trump, a nema ih ni ispred Trump Towera u New Yorku u kojem su donedavno živjeli svi članovi obitelji Trump. Naime, kako je jedan fotograf otkrio novinarima The Washington Posta, za razliku od drugih zvijezda, Melaniju Trump nemoguće je uhvatiti i fotografirati.

Iako bi zbog novostečene titule prve dame Amerike Melania Trump itekako trebala biti dostupna medijima i javnosti, ona je odlučila krenuti drugim putem. Još se nije preselila u Bijelu kuću, jer, kako je izjavila, želi da njihov 11-godišnji sin Barron završi školu u New Yorku, a i javna pojavljivanja dozira na kapaljku. Odradi baš ono što mora i to je to.

Čak ni na Twitteru više ne objavljuje sama već to za nju čini stručni tim koji pomno bira vesele fotografije.

Već se oformio pravi klub eksperata, od onih koji sakupljaju tračeve, preko povjesničara pa sve do stručnjaka za govor tijela koji seciraju svaki njezin pokret, modni izričaj, ali i ekspresije lica.

Čini se da se pomalo povukla nakon brojnih sramoćenja u javnosti supruga Donalda Trumpa. Zbog svega toga, ipak je dobila pokoju simpatiju javnosti, a oni najglasniji na Twitteru već su osmislili i oznaku (hashtag) #osloboditeMelaniju.

Ne zaobilaze je ni naslovnice časopisa koji odavno pišu koliko je nesretna u braku, što se itekako može pročitati na njezinu licu unatoč prekomjernom uštrcavanju botoksa. Zbog toga su neki zaključili kako nije zadovoljna novom titulom koja donosi zahtjevne obaveze i koja ju je još više udaljila od supruga.