u razgovoru s Jackom Brooksbankom

Što je Harry govorio u opatiji: Čitačica s usana otkriva njegove komentare i intrigantan odgovor

06.05.2023 u 22:03

Bionic
Reading

Sve oči bile su uprte u princa Harryja, koji je stigao na krunidbu svoga oca Charlesa. S obzirom na sve napetosti i zategnut odnos kralja i cijele obitelji s njegovim mlađim sinom, takva znatiželja nije za čuđenje

Princ Harry u Westminstersku opatiju stigao u pratnji svojih sestrični princezi Eugenie i Beatrice i njihovih supruga. Ušao je s osmijehom, a veselo je čavrljao s Jackom Brooksbankom na očevoj krunidbi.

Čitačica s usana Jacqui Press otkrila je što misli da je princ, koji je stigao u Ujedinjeno Kraljevstvo u petak ujutro iz Kalifornije, rekao suprugu princeze Eugenie. Rekla je da se razgovor činio opuštenim dok su čekali početak povijesnog trenutka, a Harry je vjerojatno razgovarao o događaju koji će se dogoditi u nedjelju.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tvrdila je da se princ, koji je na službi bio bez vojvotkinje od Sussexa i njihovo dvoje djece Archieja i Lilibet, nasmiješio Brooksbanku i rekao: 'To je smiješno, mmm zanimljivo'. Na nepoznato pitanje gospodina Brooksbanka, princ Harry je rekao: 'Oko petnaest do 4?' Brooksbank mu je tada odgovorio: 'Oh stvarno, kada?' na što je vojvoda odgovorio: 'Mislim da sutra..'

  • +21
Kralj Charles na krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Ranije dok je ulazio, Harry je ljubazno pozdravio neke od uzvanika govoreći im: 'Zdravo', 'Jutro' i 'Lijepo vas je vidjeti', a čitačica s usana tvrdi da je rekao: 'Pogledajte to', diveći se svečanom okruženju koje je opisao kao 'divno'. Stručnjakinja za govor tijela Judi James objasnila je da je Harry izgledao nervozno dok je čekao da Charles stigne. 'Dok je čekao da mu otac i brat stignu, bilo je znakova rastuće napetosti ili tjeskobe. Stiskao je usne, a brzina treptanja mu se povećala, sugerirajući porast adrenalina', objasnila je.

Inače, Harry je pozvan je u Buckinghamsku palaču nakon povijesne krunidbe njegova oca kralja Charlesa III u Westminsterskoj opatiji. Mnogi su pozivnicu smatrati Charlesovom 'maslinovom grančicom' nakon što su Harryjevi eksplozivni memoari uznemirili nekoliko članova kraljevske obitelji, ponajviše njegovog brata princa Williama.

No on je nakon završetka ceremonije požurio do automobila koji ga vozi ravno u zračnu luku. Požurio je u Kaliforniju kako bi stigao na proslavu četvrtog rođendana svog prvorođenca, sina Archieja.