bio bi to pravi potez

Što će se dogoditi ako Kate Middleton ipak otkrije detalje svojih zdravstvenih problema

06.02.2024 u 05:59

Bionic
Reading

O tome što zapravo muči Kate Middleton, kao i koja je dijagnoza dovela do toga da princeza od Walesa završi na operacijskom stolu, malo se zna. Ono čemu se svi nadaju je da će, nakon što se oporavi, napraviti iznimku i otkriti barem neke detalje

I dok je kralj Charles III donio odluku da će javnost biti upoznata sa svim njegovim zdravstvenim problemima, otkrivši prije odlaska na operaciju da mu je muke zadavala povećana prostata, njegova snaha Kate Middleton svoju je dijagnozu odlučila zadržati za sebe.

Da je podvrgnuta operaciji abdomena, doznalo se tek nakon što je obavljena, a u najvećoj tajnosti, gotovo dva tjedna poslije, napustila je privatnu londonsku bolnicu i otišla kući.

Iako su iz Kensingtonske palače, u šturom priopćenju, zamolili novinare da ne nagađaju o tome što muči Kate Middleton, jedna španjolska novinarka otišla je toliko daleko da je u programu uživo ustvrdila kako je princeza od Walesa bila životno ugrožena, zbog čega je stavljena u komu, no izvori iz palače te su navode s gnušanjem odbacili.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

Odluka Kate Middleton da sve zadrži za sebe samo je njezina i s te strane sasvim opravdana, no narod ipak želi znati što uistinu muči njihovu omiljenu buduću kraljicu.

Upravo zbog toga velike se nade polažu u njezin povratak, nagađa se tek oko Uskrsa, kada bi u nekom od svojih pojavljivanja ipak možda mogla otkriti detalje o svojim zdravstvenim problemima.

Novinarka Emily Nash, koja inače prati sve vezano uz kraljevsku obitelj, objasnila je kakve bi posljedice mogla imati njezina iskrenost prema narodu.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju

'Ako odluči podijeliti svoju dijagnozu u budućnosti, to će biti od iznimne važnosti jer njezin potencijal da podigne svijest o bilo kojoj bolesti ili problemu definitivno je bez presedana. Zbog toga sam sigurna da će joj to biti na umu. Ona je utjecajna osoba na mnogo načina i inspirira ljude, bilo za kupovinu odjeće koju nosi, bilo za promjenu vladine politike', smatra Nash.

Hoće li Kate donijeti takvu odluku, ostaje nam vidjeti.