PREKRŠILA NAjVAŽNIJE PRAVILO

Što će reći kraljica? Meghan Markle napravila najveći gaf do sada

13.07.2018 u 06:50

Bionic
Reading

Iako se dobro zna da članovi kraljevske obitelji nikada, osobito u javnosti, ne izražavaju svoje političko mišljenje i stav, Meghan Markle to nikako da nauči. Tijekom službenog posjeta Irskoj 'dala se navući' od tamošnje senatorice na priču o referendumu i abortusu

Vojvotkinja od Sussexa našla se, slučajno ili ne, u središtu debate oko toga je li trebala ili nije izreći svoje političko mišljenje tijekom službenog posjeta Irskoj. Naime, 36-godišnja Meghan Markle, koja je oduvijek bila ponosna na svoje feminističke stavove, tijekom posjeta uplela se u razgovor sa senatoricom iz Dublina.

I sve to ne bi možda imalo takav odjek u medijima da se Catherine Noone time nije pohvalila na Twitteru, otkrivši kako se Meghan složila s rezultatima nedavnog referenduma o legalizaciji abortusa.

  • +8
Meghan Markle u crnom odijelu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je naknadno obrisala poruku te rekla kako je zapravo bila riječ o bezazlenom i benignom razgovoru, tijekom kojeg nije izrekla svoje političko mišljenje, to zapravo nije bilo tako. U prvotnom tweetu je stajalo:

'Bilo je pravo zadovoljstvo upoznati princa Harryja i vojvotkinju od Sussexa u rezidenciji britanske ambasade. Vojvotkinja i ja razgovarale smo o nedavnim rezultatima referenduma, koji je ona pratila i na kraju bila zadovoljna rezultatima.'

Budući da je nakon objave dobila nekoliko komentara koji su joj napomenuli kako je Meghan, izražavajući svoje političko mišljenje i stav, zapravo prekršila kraljevski protokol, Catherine Noone isti je izbrisala, a potom samo napisala kako je bilo pravo zadovoljstvo upoznati vojvotkinju.