njoj se uvijek vraća

Stjepan Hauser ne odustaje od atraktivne Talijanke: Ponovo su skupa, ali ovog puta na drugačiji način

27.05.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Dok čeka početak svjetske turneje i promocije solo albuma 'Classic' član nekadašnje svjetske atrakcije 2Cellos vrijeme je kratio vježbanjem svog instrumenta, u rodnom gradu održao je koncert koji se prenosio online, snimao spotove, a zaželio se i suradnje s Benedettom Caretti

Stjepan Hauser i Benedetta Caretta još uvijek su razdvojeni s obzirom na situaciju zbog pandemije koronavirusa. No, njih ni daljina ne može spriječiti da obrađuju svjetske hitove, što dokazuje i posljednja objava našeg slavnog glazbenika. Zajedno su izveli pjesmu ‘Hallelujah’, koja se nalazi i na albumu 2Cellos - 'Let There Be Cello', a u originalu je izvodi Leonard Cohen.

View this post on Instagram

Hallelujah 🤍

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Hauser je i početkom travnja s atraktivnom Talijankom snimio obradu poznatog hita Whitney Houston 'I Will Always Love You'. Ona je u Italiji pjevala stihove spomenute pjesme, dok je on iz vlastitog doma svirao violončelo.

View this post on Instagram

I Will Always Love You ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Premda je u posljednje vrijeme često pričao o svom ljubavnom životu, na potvrdu veze s Talijankom još se čeka. No, sudeći prema njegovim izjavama, Stjepan se nije spreman skrasiti s jednom djevojkom.

'Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali ne snalazim se baš dobro', rekao je svojedobno u IN Magazinu.