ZAR NIJE ZGODAN?

Stjepan Hauser na venecijanskom crvenom tepihu pozirao poput modela

11.09.2022 u 19:57

Bionic
Reading

Slavni čelist Stjepan Hauser nastupio je na svečanoj ceremoniji proglašenja pobjednika kojom je zatvoren ovogodišnji filmski festival u Veneciji, a prije nastupa prošetao se crvenim tepihom u elegantnom smokingu

Glazbenik iz Istre prošetao se po crvenom tepihu u velikom stilu, poziravši poput modela u elegantnom smokingu s potpisom Giorgia Armanija i s Cartierovim nakitom.

Ceremonija zatvaranja i proglašenja pobjednika filmskog festivala, započela je dirljivom interpretacijom Stjepana Hausera koji je slike 90-godišnje povijesti izložbe popratio skladbom panamskog glazbenika Artura 'China' Hassana 'Historia de un amor'.

  • +11
Stjepan Hauser u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nastupom na Mostri pohvalio se i na svom Instagram profilu, gdje je objavio video svoje šetnje po crvenom tepihu.

'Bio je privilegij otvoriti ceremoniju dodjele nagrada na 79. venecijanskom filmskom festivalu', napisao je Hauser pored fotografije.

Pred glazbenikom je za nekoliko dana novi koncert, koji će, nema sumnje, izmamiti more emocija. Nakon provedenih 10 godina kao 2Cellos, tijekom kojih su izdali 6 studijskih albuma, nastupali na kultnim mjestima Luka Šulić i Stjepan Hauser imat će 19. rujna posljednji nastup u Zagrebu, što je ujedno i njihov posljednji nastup u Europi.

Ovo je, naime, zadnja godina u kojoj nastupaju kao planetarno popularni duet 2Cellos, a Zagreb se s razlogom našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje. 'Tu smo sve počeli, tu želimo i završiti', poručio je slavni dvojac.