ODUŠEVLJENI 2CELLOSI

Stjepan Hauser i Luka Šulić prvi su isprobali Rimčeve električne jurilice

07.03.2018 u 14:04

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem salonu automobila koji se održava u Ženevi svoje je inovacije predstavio i naš uspješni poduzetnik i osnivač tvrtki Rimac automobili i Greyp Bikes. Uz sebe je pritom imao i počasne goste, violončeliste Luku Šulića i Stjepana Hausera koji su prvi imali čast isprobati ove nevjerojatne automobile

O uspjehu našeg poduzetnika Mate Rimca raspisali su se svi svjetski mediji, pogotovo nakon što je na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi predstavio svoj inovativni hiperautomobil koji sa skoro 2000 konjskih snaga već slovi za jednog od najbržih električnih automobila na planeti.

Veliku čast da upravo nove predstavljene modele ovih jurilica isprobaju, dobili su i violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić koji su svojom svirkom započeli samo predstavljanje i pritom napravili veliki spektakl.

Djelić atmosfere s ovog značajnog događanja podijelili su putem svojih društvenih mreža i pritom nisu krili oduševljenje Rimčevim uspjehom.

'Svijet se upravo promijenio. Čestitke Rimac automobilima na rušenju novog svjetskog rekorda', napisao je Hauser ispod fotografije na kojoj pozira u sivom automobili koji je već oduševio i svojim modernističkim dizajnom.