bračna podbadanja

Manekenka pošteno ismijala slavnog pjevača, a to joj nije prvi put

22.06.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Pjevač John Legend našao se na piku, ali ne medija ili javnosti, već njegove životne odabranice, manekenke Chrissy Teigen koja pjevača ne prestaje ismijavati na društvenim mrežama. Lijepa Chrissy, poznata po smislu za humor, pjevača u javnosti ismijava kako ne zna pjevati, naziva ga luzerom i kretenom, no on joj to ne zamjera. Je li otišla predaleko?

Manekenka Chrissy Teigen jedna je od slavnih zvijezda koje naprosto morate pratiti na Twitteru. Ljepotica je poznata po satiričnim komentarima i domišljatim objavama, a podbadanje nije izbjegao ni njezin suprug, pjevač John Legend koji se često nađe na meti humoristične manekenke.

'Znam da ima prekrasan glas i da sam preeeeesretna žena i bla bla..., ali Johnovo vokalno zagrijavanje tjera me da si izbodem mozak', napisala je Chrissy nedavno na svom Twitter profilu.

No ovo nije prva šala na račun pjevača i njegovog pjevanja. Manekenka je dodala kako sve što čuje u pjesmama je neprestano ponavljanje 'Eeeeeeeee yaaaaaa laaaaaa soooooo eeeeeeee sooooo eeeeee raaaaaaa ee', no unatoč njezinim podbadanjima na društvenim mrežama, njihovoj ljubavi, ako je sudeći prema zaljubljenim fotografijama, nema kraja.

Manekenka je sa svojim fanovima podijelila i objavu 'Misli li još netko da je John Legend kreten na The Voiceu jer on to i jest'.

U studenom prošle godine objavila je i fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj drži suprugov CD uz opis - 'Istodobno ga raspakiravam i podnosim zahtjev za razvod'.

Simultaneously unpacking and filing for divorce

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Čini se kako slavni pjevač itekako voli svoju suprugu koja ga je na društvenim mrežama javno nazvala 'luzerom', jer on joj to baš nikad ne uzima za zlo.