američko plemstvo

Stiže li nam serija o obitelji Kennedy? Evo što zasad znamo

18.10.2023 u 15:47

Bionic
Reading

Gledatelji su pokazali velik interes za serijama koje pokazuju živote poznatih ličnosti ili su bar inspirirane nekim značajnim povijesnim događajima. Priča se da Netflix priprema seriju u jednoj od najpoznatijih američkih obitelji, a riječ je, naravno, o obitelji Kennedy

Serija o najpoznatijoj britanskoj obitelji privukla je itekakvu pozornost, a Amerika je odlučila uzvratiti pričom o listu njihove gore. Serija o životu najglamuroznijeg američkog predsjednika navodno je već u pripremi, a zadatak je prema šuškanjima stranih medija pripao upravo Netflixu.

Ovog studenog obilježit će se i 60 godina od atentata na Johna F. Kennedyja, a njegov život, kao i život njegove obitelji oduvijek je privlačio interes mnogih.

Mnoge zanimljivosti i podaci sadržani su u dvodijelnoj hvaljenoj biografiji švedsko-američkog povjesničara Fredrika Logevalla koja će poslužiti kao izvor informacija, prenosi Variety koji saznaje da će seriju napisati i izvršno producirati dobitnik Oscara Eric Roth, scenarist hitova kao što su 'Forrest Gump', 'Zvijezda je rođena' i 'Killers of the Flower Moon'.

Karizmatičan predsjednik i njegova supruga Jackie Kennedy tijekom 60-ih godina utjelovili su američki glamur i optimizam, a njihove društvene aktivnosti punile su tadašnje novine. Od druženja s Frankom Sinatrom do navodne ljubavi s Marilyn Monroe, bivši je američki predsjednik prema mišljenju mnogih jedna od najzanimljivijih ličnosti američke povijesti, a njegovo ubojstvo 1963. ostaje jedan od najšokantnijih povijesnih trenutaka prošlog stoljeća.

Kennedyjev nećak Robert F. Kennedy Jr trenutno se natječe za Ovalni ured kao nezavisni kandidat na izborima 2024. godine, a tim koji radi na seriji ima više nego dovoljno materijala za stvaranje serije vrijedne mnogo sezona.

UZBUDLJIVI NOVITETI

Glamurozna revija Chanela zatvorila Tjedan mode: Pogledajte komade iz nove kolekcije

Pogledaj galeriju