nakon 25 godina

Seinfeld usred nastupa najavio mogući povratak kultne serije

16.10.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Čini se da bi omiljeni sitcom mogao dobiti alternativni kraj. Tijekom stand-up seta Jerry Seinfeld je na nedavnom nastupu otkrio bostonskoj publici kako skriva malu tajnu o finalu showa

Seinfeld je jedan od onih naslova koji se ubraja u kultne serije 90-ih koje uvijek možemo ponovo pogledati. Finale jednog od najutjecajnijih sitcoma u povijesti televizije, mnogima nije svima sjelo. Dvodjelni završetak serije završio je suđenjem glavnim likovima nakon što su slučajno prekršili zakonsku obvezu spašavanja čovjeka koji je opljačkan pred njima.

Na nedavnom stand-up nastupu Jerrya Seinfelda u Bostonu, netko ga je upitao za njegovo mišljenje o finalu serije, koje je prethodno kritizirao. Slavni komičar je odgovorio: 'Imam malu tajnu za tebe o kraju. Ali ne mogu to reći jer je tajna', aludirajući kako bi serija mogla dobiti zadovoljavajući završetak.

'Evo što ću ti reći, OK, ali ne smiješ nikome reći. Nešto će se dogoditi što ima veze s tim završetkom. Još se nije dogodilo. I upravo ono o čemu razmišljaš, Larry i ja smo također razmišljali o tome. Pa ćeš vidjeti, vidjet ćemo', poručio je. To je potaknulo maštovite spekulacije i pokrenulo brojne upite među fanovima serije, o tome što će se, kada i kako snimiti i hoćemo li Jerryja, Elaine, Georgea i Kramera ponovno vidjeti na malim ekranima. Naravno, postoji mogućnost da je zapravo riječ o dobroj Jerryjevoj podvali zahvaljujući kojoj uspješno dobiva medijsku pažnju.

Serija 'Seinfeld' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia