OVO SVI ČEKAJU

Stiže knjiga koja će podići buru: Meghan Markle i princ Harry ispričali su sve o Megxitu u biografiji koja uskoro izlazi

27.04.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odabrali su autore koji će napisati knjigu koja će zasigurno podiću pravu buru u kraljevskoj obitelji, a zbog koje bi se njihov odnos mogao dodatno zakomplicirati

Kako su otkrili neki izvori bliski palači, nova biografija trebala bi se zvati 'Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan' i pokazati njihov 'stvarni' život, naravno dodatno uljepšan, ali i koji bi mogao dodatno zakomplicirati već zategnute odnose s kraljevskom obitelji.

Novinari The Maila doznali su kako su Meghan Markle i princ Harry uoči preseljenja u Ameriku dali intervjue autorima nove knjige. Riječ je o novinaru Omidu Scobieju, jednom od omiljenih novinara Meghan Markle koji je prvi dobio i objavio detalje oko video poziva kojeg su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uputili kraljici Elizabeti II povodom njezina 94. rođendana.

  • +11
Nova kuća princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz njega, knjigu navodno piše i američka koautorica Carolyn Durand, a sve bi trebalo završiti na 320 stranica i ugledati svjetlo dana 11. kolovoza, iako su prvotne najave bile za kraj lipnja, no zbog pandemije koronavirusa i to je pomaknuto. Očekivanja od knjige već su velika i svi su uvjereni da će postati svjetski bestseler.

Radnja knjige navodno bi trebala pratiti njihovu romansu od samog početka, a donijela bi i neke javnosti još uvijek nepoznate detalje, kao i njihovu stranu priče oko napuštanja kraljevske obitelji. Upravo zbog toga mnogi su uvjereni kako se pojedinim članovima kraljevske obitelji taj njihov javni istup neće niti najmanje svidjeti.