BROJE SITNO...

Stipe i Matea Mandalinić: Najljepši poklon za prvu godišnjicu braka

05.08.2018 u 19:05

Bionic
Reading

Naš proslavljeni rukometaš Stipe Mandalinić ovo ljeto provodi daleko od morske obale, a razlog je i više nego dobar. On i njegova supruga Matea, s kojom je dugogodišnju vezu ozakonio prošlog ljeta, očekuju rođenje svog prvog djeteta

Pomalo iznenađujuća bila je današnja objava na Instagram profilu našeg proslavljenog rukometaša Stipe Mandalinića. Osim bliskih prijatelja i obitelji, koji sretnu vijest znaju već odavno, ostatak poznanika, ali i pratitelja na ovoj društvenoj mreži, jednom su fotografijom doznali kako u obitelj Mandalinić uskoro stiže i prinova.

Naime, Stipe je objavio fotografiju iz lifta, na kojoj pozira sa svojom suprugom Mateom u visokom stupnju trudnoće, i uz nju napisao: 'Brojimo sitno', a hashtagovima je dao do znanja kako upravo zbog dolaska prinove, umjesto na plažu, nedjelju provode na kavi.

Inače, Matea i Stipe Mandalinić svoju su dugogodišnju vezu ozakonili prošle godine i to dva puta. Nakon što su krajem svibnja ozakonili vezu kod matičara, zavjete su dali i u crkvi sv. Ante na Humcu pokraj Ljubuškog, rodnoj župi mladenke.

  • +8
Žene rukometaša Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

25-godišnjeg Splićanina i njegovu djevojku vjenčao je Matein ujak, fra Vladimir Vlado Ereš, a mladenci su se pred crkvu dovezli u old-timeru. Na izlasku ih je balonima, pljeskom i pjesmom dočekalo više od 400 uzvanika na vjenčanju, a nakon svega novopečeni supružnici otputovali su na medeni mjesec na Santorini.