veselo i svečano

Ako netko zna proslaviti skorašnji dolazak sina, to je Antonija Mišura Sandrić

08.11.2021 u 09:37

Bionic
Reading

Proslavljenoj Šibenčanki 2021. godinu obilježit će dolazak prinove. Antonija Mišura Sandrić spremna je dočekati drugo dijete, no prije toga, poput mnogih mama, odlučila je organizirati darivanje djeteta, popularni baby shower, za pamćenje

Unatoč velikom trudničkom trbuščiću, naša bivša košarkaška reprezentativka proteklog je vikenda, po uzoru na Amerikance, organizirala raskošan party, tzv. baby shower - zabavu darivanja. Slavi se rođenje ili očekivano rođenje djeteta, u njezinom slučaju skorašnji dolazak dječaka, kojeg željno iščekuje sa suprugom Markom Sandrićem.

U svečanoj atmosferi, uz mnoštvo plavih i bijelih balona s plavo-bijelom tortom te u svijetloplavom outfitu od glave do pete, Antonija Mišura Sandrić slavila je u veselom društvu prijateljica koje su bile odjevene u isto tako plavo-bijele kombinacije. Naravno, fotografijama sa slavlja ponosna košarkašica pohvalila se i na društvenim mrežama, a sudeći prema komentarima pratitelja, svi su oduševljeni prizorima.

U dirljivoj objavi Antonija je krajem kolovoza sretnu vijest o trudnoći podijelila s prijateljima i obožavateljima na Instagramu. Otkrila je da je u 17. tjednu trudnoće, a odmah je podijelila i informaciju o spolu bebe. 'Što mislite, je li braco ili seka? Pogledajte sami, jer mi smo se baš iznenadili! Moja curica uskoro će biti starija seka', napisala je tada.

Podsjetimo, supružnici Sandrić su sredinom kolovoza proslavili šestu godišnjicu braka, ali i 16 godina veze.

  • +2
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL