LJUBAV NA KUŠNJI

Stanija dobila uši, a Filip se uspaničio

22.04.2013 u 10:05

Bionic
Reading

Stanija Dobrojević bila je u šoku shvativši da su je napale uši, što je izbezumilo njenog Filipa

Stanija već nekoliko dana ne vadi ruke iz kose i stalno se češka, što su primijetili gotovo svi farmeri, i ne sluteći da je ona dobila uši. Starleta je u početku pomislila da je svrbi zbog toga što je voda na imanju prava izvorska i zbog šampona koji je promijenila na imanju', priča izvor s Farme.

Sjedeći u dvorištu imanja, ona se požalila Filipu da je strašno svrbi glava te ga je zamolila da joj pregleda kosu. Maneken je stavio njenu glavu u krilo i, kada je razgrnuo vlasi, imao je što vidjeti - najezdu uši.

Sav uspaničen i blijed, jedva je progovorio: 'Tebi je glava puna uši', na što je starleta skočila. Od njih dvoje ne zna se tko je više bio u panici - Stanija Dobrojević, kroz suze i u nevjerici premotavajući film u pokušaju da se sjeti kako ih je dobila, ili Filip, tvrdeći kako i on sigurno ima uši, s obzirom na to da zajedno spavaju.

Nakon što ga je starleta pregledala ustanovili su da je maneken siguran pa su zajedno pozvali Zadrugu da im dostavi šampon kako bi ih što prije uništila. U želji da sakriju ovu nelagodnu situaciju od ostalih farmera, njih dvoje su se zavjetovali na šutnju.

Ipak, ovu vijest Stanija nije mogla skrivati od farmera pa im je rekla istinu da je dobila uši, na što su se svi nasmijali.