ZLOČIN KAO IMIDŽ

Srpski kriminalac u humorističnoj seriji TV Pinka

04.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Kako piše tabloid Kurir, u jednoj od uloga popularne humoristične serije 'Kad na vrbi rodi grožđe' televizije Pink angažiran je i pravi srbijanski kriminalac Kristijan Golubović, a pozvao ga je autor serije Saša Pantić kako bi je dodatno začinio neobičnim gostima

Kristijan Golubović proslavio se ulogom u poznatom dokumentarcu o organiziranom kriminalu u Srbiji 'Vidimo se u čitulji' Janka Baljka, no još je bizarniji podatak da je on jedan od rijetkih preživjelih iz tog filma. Povrh toga, Golubović je nedavno izašao iz kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu u kojem je odležao četiri i pol godine kao jedan od organizatora kriminalne skupine koja se bavila iznudama novca, a uza sve nabrojeno, ovog se ljeta pojavio kao ultimat fight borac u beogradskoj Areni. Dakako, tijekom godina je sakupio i pristojan staž u zatvorima u Njemačkoj, Italiji i Grčkoj.

Dakle, taj isti Kristijan Golubović glumit će u humorističnoj seriji 'Kad na vrbi rodi grožđe' u produkciji TV Pinka. Doveo ga je autor serije Saša Pantić koji je odlučio iznenaditi gledatelje neobičnim gostima. Svaki komentar je suvišan!