JOSIP BREKALO

Sreća pred Euro: Naš samozatajni nogometaš postao otac u 23. godini života

02.06.2021 u 13:59

Bionic
Reading

Uoči samog odlaska na ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo naši nogometaši uživaju u posljednjim trenucima sa svojim najdražima, od kojih će biti razdvojeni, svi se nadaju, čim duže, što će značiti da su prošli u daljnje krugove. A na Euru će, barem putem videopoziva, uživati u pogledu na svoju nedavno rođenu kćerkicu i mladi reprezentativac, koji je svojim izgledom već zaludio djevojke

Kako doznaje Jutarnji list, 22-godišnji Josip Brekalo i njegova djevojka Dominika nedavno su postali roditelji malene djevojčice kojoj su ponosni, mladi roditelji nadjenuli ime Nika. Upravo će mu malena Nika zasigurno najviše nedostajati tijekom ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, budući da je nogometaš Vfl Wolfsburga, Zagrepčanin Josip Brekalo, dobio poziv Zlatka Dalića.

Miljenik žena svoj privatni život čuva od očiju javnosti, a tek povremeno na svom Instagram profilu objavi fotografiju koja nema veze s nogometnim terenima. Tada se tu nađu fotografije s mora ili pak s vjenčanja sestre Josipe, na kojoj pozira s bratom Filipom, no, o tajanstvenoj Dominiki ni kćerkici nema ni riječi.

Najmlađi igrač iz A reprezentacije od 2016. igra za njemački prvoligaški klub, a vrijednost tog transfera bila je 10 milijuna eura. Da ima potencijala prepoznao je i Zlatko Dalić koji mu je priliku dao još 2018. na utakmici protiv Španjolske.

Josip Brekalo Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL