ZANIMLJIVI DETALJI

Kratki odmor za najmlađe: Evo gdje će i kako prinčevi George i Louis i princeza Charlotte provesti školske praznike

02.06.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Diljem Velike Britanije započeli su još jedni školski praznici, a koji su 'zadesili' i članove britanske kraljevske obitelji. Prinčevi George i Louis te princeza Charlotte pridružili su se svoj djeci i krenuli na odmor koji će, na njihovu žalost, jako brzo proći

Situacija oko pandemije koronavirusa malo se primirila, zbog čega su 39-godišnja Kate Middleton i godinu mlađi princ William ponovno 'u pogonu', odrađuju sve propušteno, obilaze sve zakazano. No, ovih dana ponovno su malo usporili i to iz sasvim opravdanog razloga.

Naime, u Velikoj Britaniji započeli su školski praznici, što znači da su i George i Charlotte, koji pohađaju školu Thomas Battersea, kao i najmlađi Louis, koji je u travnju krenuo u vrtić Willcocks Nursery School, isto tako na praznicima, stoga njihovi roditelji žele čim više vremena i provesti s njima.

Kako je poznato, peteročlana obitelj vjerojatno će se uputiti u njihov dom Anmer Hall koji posjeduju u Norfolku, a u kojem rado i često borave, budući da su tamo neopterećeni svime.

A što tamo rade vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea već su otkrili medijima, priznajući kako princ George (7), princeza Charlotte (6) i princ Louis (3) obožavaju sve od pečenja kolača i kuhanja pa do raznih umjetničkih projekata. Ipak, najdraži dio im je kada mogu bez ikakvih obaveza uživati u dvorištu, igrajući se i slobodno trčeći.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju