O SVOJIM PLANOVIMA

Spremni su za veliki okršaj: Četvero finalista sutra će posljednji put izaći na pozornicu showa 'The Voice Hrvatska'

21.02.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Ovog vikenda publika će odabrati najboljeg vokalistu u trećoj sezoni jedne od najgledanijih emisija na HTV-u. Bernarda Bobovečki, Albina Grčić, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš 'odmjerit' će glasove u borbi za laskavu titulu. Uzbuđeni pred zadnji nastup, otkrili su svoje želje i planove, ali i ponešto što do sad nismo znali o njima

Četvero najboljih kandidata u ovosezonskom showu 'The Voice Hrvatska' pokazali su do sada svoje kvalitete, a u finalnoj emisiji doživjet će svoj vrhunac. Podsjećamo, s jednom pjesmom će sve podsjetiti kako je sve počelo i otpjevati skladbu s audicije, drugu će izvesti sa svojim mentorom, a trećom će se oprostiti od gledatelja. U razgovoru za Studio Jutarnjeg lista otkrili su svoje pjevačke adute.

'To bi možda bio moj ukus u glazbi i stil izvođenja koji je malo drugačiji od onoga što se pojavljuje na ovim prostorima Mnogi ga i ne smatraju adutom, ali ja svakako da, izjavila je Bernarda. Albina kaže kako to donedavno ne bi znala reći. 'Ali kako sam se kroz show počela razvijati i otkrivati samu sebe, rekla bih da je to dinamika koju jako osjećam i znam je pokazati kroz pjesmu i koja mi dosta pomaže da i tekst pjesme i njezinu poruku prenesem na druge', rekla je.

View this post on Instagram

💜🌞💙

A post shared by Bernarda Bobovečki (@bernardabobovecki) on

Filip pak tvrdi da je to njegova emocija koju može prenijeti do publike, a i Vinko smatra da i kod njega igra prenošenje emocije. Na pitanje kako će proslaviti pobjedu, Bernarda kaže da bi voljela da to bude kod kuće s ljudima koji su joj najbitniji i njezinim ljubimcima uz vegansku hranu dokse u pozadini izmjenjuju njezini nastupi s 'The Voicea'. Albina je rekla da ne razmišlja o tome, ali da će to ako se dogodi prije biti u Splitu nego u Zagrebu. 'Slavit ću sa svojim najbližima bez obzira na ishod', poručio je Filip, a Vinko planira pošten tulum s ekipom iz Čapljine.

Nakon završetka showa Bernarda planira što prije objaviti svoju pjesmu, ali i svirati po raznim mjestima. 'Sigurno ću se nastaviti baviti glazbom, ali nemam nikakve konkretne planove. Vidjet ćemo kakve će nove putove ova priča s 'Voiceom' otvoriti', izjavila je Albina. Filip će se malo više okrenuti glazbi, napraviti singl pa album, a Vinko ističe kako će što prije početi raditi na autorskim pjesmama.

Osim glazbe Bernardi su važni priroda i životinje, a Albini sadašnja i obitelj koju će si tek stvoriti, Filipu prijateljstvo i ljubav, a Vinku ljubav prema svemu što radi. Ispričali su i kako se vie na domaćoj glazbenoj sceni.

'Ne bih se voljela usmjeriti samo na jedan žanr, puno toga bih voljela pjevati, kaže Bernarda. Albina se pak vidi u soft pop žanru. 'Voljela bih pjevati balade kvalitetnog teksta i neuobičajenih melodija. Znam, zvuči nestvarno, ali i sve ovo mi je bilo tako nedostižno pa evo me na kraju u finalu. Voljela bih se i sama okušati u pisanju pjesama. Ne znam, vidjet ćemo kako će se stvari posložiti', napominje Albina. Filip se vidi u pop rocku. 'Ne bih se stavio u samo jednu kutiju, vidjet ćemo što vrijeme nosi', izjavio je Vinko.

View this post on Instagram

Intervju za @showbuzzhr (11.06.2019)❤ @uredzaideje

A post shared by Axl Turner (@filip_rudan) on

I dok Bernarda mašta i o inozemnoj karijeri, Albina priznaje da ne razmišlja o tome. Smatra da se u Hrvatskoj može stvarati kvalitetna glazba i voljela bi ostati tu. Filipu je to također kao i Albini želja, a Vinko je otkrio da čak ima nekoliko pjesama na engleskom u rukavu.

  • +19
Polufinale The Voice Hrvatska - natjecatelji Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/HRT

Rekli su i kako bi sebe opisali kao osobu. Bernarda kaže da misli kako bi se puno ljudi iznenadilo kad bi je upoznalo jer se čini hladnom i nepristupačnom, a nije tako. 'Mislim da sam jako topla osoba, ali me puno stvari na svijetu žalosti i ljuti pa zbog toga ne mogu držati osmijeh na licu cijelo vrijeme', pojasnila je. Albina za sebe kaže da je pozitivna, društvena i apsolutni sanjar. 'Ja sam osoba koja te može nasmijati' pohvalio se Filip, a Vinko kaže da se trudi biti pošten i dobar prema svima.

  • +19
Polufinale The Voice Hrvatska - pripreme Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/HRT