OTKRIVENA TAJNA

Sprema se vjenčanje: Snaha Roda Stewarta stigla u Zagreb pronaći vjenčanicu

19.12.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Nakon što su u svibnju ove godine Liam Stewart i Nicole Artukovich postali roditelji malenog Louiea, par je čini se odlučio i ozakoniti svoju dugogodišnju vezu, pa je buduća snaha Roda Stewarta sa sinčićem ovih dana stigla i u Hrvatsku

Nakon što su proveli nekoliko dana s malenim Louiem u Londonu, gdje su se između ostalog družili i sa slavnim djedom Rodom Stewartom, Nicole Artukovich ponovno je spakirala kofere.

Za blagdane je stigla u domovinu svojih predaka, no za sada nije otišla do Dubrovnika, odakle su porijeklom njezini, već boravi u Zagrebu.

Upravo u Zagrebu nastale su i brojne fotografije iz šetnje sa sedmomjesečnim Louijem, ali i one snimljene u salonu vjenčanica gdje, očito, Nicole Artukovich traži savršenu haljinu u kojoj će izreći sudbonosno da i ozakoniti svoju dugogodišnju vezu s jednim od sinova Roda Stewarta, Liamom Stewartom.

Liam je inače Rodov nasljednik iz njegovog propalog braka sa slavnim supermodelom Rachel Hunter.

Plavokosa Nicole inače svoja ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Odatle su, otkrila je ranije na Instagramu, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku.

OBITELJ NA ODMORU

Zaljubljeni kao prvog dana: Rod Stewart i Penny Lancaster uživaju u Marbelli

Pogledaj galeriju

Ljubav prema Hrvatskoj prenijela je i na svog dečka Liama, hokejaša koji je inače veliki navijač naše nogometne reprezentacije, ali i na Roda Stewarta koji ljeti rado krstari Jadranom.