emotivna situacija

Šprajc otkrio što se dogodilo nakon emisije u kojoj je gostovala Severina

Zoran Šprajc

Zoran Šprajc

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Nedavno je Zoran Šprajc u 'RTL Direktu' ugostio Severinu Kojić koja je prvi put u javnosti progovorila o sudskoj borbi za sina Aleksandra. Popularni voditelj dobio je ekskluzivu koju bi svaki novinar poželio, no publika je imala brojne reakcije i kritike na koje im je odgovorio

'Uvijek držim do profesionalne i argumentirane kritike. I žao mi je što je nema više. Ali do kritika punih uvredljivih frustracija i licemjernih opservacija na svojoj vrlo tiražnoj FB stranici, držim onoliko koliko doprinose čitanosti ili gledanosti našeg sadržaja. U tom smislu su svi dobrodošli', izjavio je Zoran Šprajc za Slobodnu Dalmaciju.

U svom emotivnom obraćanju Severina je u jednom trenutku popustila i zadrhtale su joj usne. Voditelj je otkrio kako se u tom trenutku osjećao.

'Bili su mi to profesionalno najteži trenuci jer je u tom trenutku ona prestala biti 'Severina', bila je samo majka Severina Kojić, koja se slomila od bitke za svoje dijete. Nekoliko minuta ranije to se umalo dogodilo Nini Kuluz, ali ona nije sjedila nasuprot meni pa sam se brzo povratio u standardni voditeljski 'mode'. Ovdje je neka druga majka sjedila na pola metra od mene i kad su joj počele drhtati usne, a oči se napunile suzama, a sve to pred pola milijuna gledatelja, na trenutak više nisam ni ja znao tko sam i kako reagirati, kako voditi razgovor, kao čovjek, kao novinar, iskreno, odahnuo sam kad je to završilo’, rekao je Šprajc.

Severina

Severina

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Opovrgnuo je opasku da je dobio novinarski bingo.

‘Kad završite emisiju s majkom koja vam u zagrljaju rida od plača, to, vjerujte, nije nikakav novinarski 'bingo', a još manje vrijeme za slavlje. Nitko se u studiju, a ni izvan njega nakon toga nije osjećao dobro. Ali bili smo odmah svjesni kakve će to goleme reakcije izazvati i samo sam se nadao da će od tih reakcija sva djeca i sve nesretne majke i svi nesretni očevi imati nekakve koristi. Otvorili smo jedan veliki problem skrbništva rastavljenih roditelja nad djecom i u tom smislu sam bio zadovoljan’, kazao je Šprajc.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!