ne zna se kud ide

Sportski novinar i urednik odlazi nakon 15 godina s RTL-a, a to je otkrio u javljanju uživo

26.10.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Urednik sporta na RTL-u i reporter Antonio Vuksanović iznenadio je gledatelje kad im se posljednji put obratio izvještavajući o Dinamu. U srijedu se javio sa stadiona na Maksimiru te otkrio kako je izgledao trening te progovorio o spremnosti igrača uoči nove utakmice

'Što se mene osobno tiče, s ove pozicije toliko. Hvala vam i lijep pozdrav', izgovorio je Antonio Vuksanović na kraju javljanja s maksimirskog stadiona.

'Hvala ti Antonio i na ovome danas i na svemu u ovih 15 godina. Bio je to uživo Antonio Vuksanović', rekla je nakon njegovog oproštajnog priloga voditeljica Ines Goda Forjan.

Svoj novinarski put počeo je graditi tijekom diplomskog studija novinarstva, smjer Mediji i Odnosi s javnošću, na Fakultetu političkih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu. Svojom upornošću i ljubavlju prema sportskom novinarstvu, radeći kao reporter, dosegnuo je titulu urednika sportske redakcije 2016. godine.

Među ostalim je pratio hrvatsku nogometnu reprezentaciju na europskim prvenstvima 2012. i 2016., uređivao studijske emisije za vrijeme rukometnih prvenstava. Pratio je u Kijevu prvu utakmicu Zlatka Dalića na klupi Hrvatske, te komentirao prvi profesionalni meč Filipa Hrgovića. Uz novinarsku struku, licencirani je trener rukometa za mlađe dobne kategorije, a njegovo novo radno mjesto još nije poznato.