napeta završnica

Splićanin u Superpotjeri 'natjerao' lovce da pokažu svoja pjevačka umijeća

09.10.2023 u 12:08

Bionic
Reading

Vladimir Dadić osvojio je 15.000 eura u Superpotjeri, a gledatelji su mogli svjedočiti i veselom trenutku lovaca

Za troje natjecatelja - Sunčicu Hafizović Antonini, Luku Softića i Duška Lakića supertim lovaca bio je prejak unatoč odličnoj igri, piše HRT.

U prvom je krugu Vladimir Dadić, ekonomist koji radi u jednoj tvornici za preradu ribe, smirenom igrom i točnim odgovorima na svih pet pitanja osvojio je maksimalni iznos od 2500 eura, a lovci su pokazali svoja pjevačka umijeća. Jedno od pitanja bilo je na čijem mauzoleju piše 'One Love' – Boba Marleyja, Elvisa Presleyja ili Freddieja Mercuryja, a na to su lovci otpjevali stih pjesme Boba Marleyja 'One Love' (Let‘s get together and feel all right).

Splićanin je od svih 'izazovnih ponuda' u brzopoteznoj igri odučio igrati protiv četvero lovaca, Mladena, Morane, Svena i Deana, za 15.000 i uz 12 sekundi prednosti. Nadigrao ih je s 10 sekundi prednosti. Nije znao odgovore na dva pitanja – da je Cable dugovječni naziv deviznog tečaja između dolara i funte, te da je u filmu 'Gangsteri' Channing Tatum glumio Pretty Boy Floyda, a Johnny Depp Johna Dillingera. Mislio je da je riječ o filmu 'Američki gangster'.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Lovci su znali odgovore na sva pitanja, no Vladimir ih je pobijedio. 'Svaka čast Vladimiru. Bili smo spori i to je presudilo, naravno uz vremensku prednost koju je imao na početku, kazao je Mladen Vukorepa.