male bračne tajne

Spasila mu je život: Supruga Roberta Downeyja Jr-a iskreno progovorila o bračnom životu

10.04.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Susan i Robert Downey Jr. u braku su od 2005. godine, imaju dvoje djece i ne skrivaju koliko su zahvalni za svoju ljubav i sreću

Nije tajna to da su Robert Downey Jr. i njegova lijepa supruga Susan i nakon 18 godina braka zaljubljeni kao prvog dana, a sada smo dobili priliku saznati i nekoliko tajni njihovog sretnog suživota.

Njihova ljubav još je više došla do izražaja na nedavnim dodjelama nagrada, na kojima ih je glumac osvajao za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Oppenheimer'. Na gotovo svakom crvenom tepihu pratila ga je 50-godišnja supruga, a govore je redovito koristio kao priliku da joj zahvali što mu je spasila život.

Naime, kada su se upoznali, početkom 2000-ih, Downey Jr. borio se s ovisnostima o drogama i alkoholu te se oporavljao od vremena provedenog u zatvoru. No sve se promijenilo ulaskom Susan u njegov život.

Jennifer Lopez - fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Ona ističe kako je njihova veza bila od presudne važnosti i za njen život.

'Svi vole klasični narativ prema kojem sam ja ušla u njegov život, preokrenula ga i bla, bla, bla... Ali reći ću vam da danas ne bih bila to tko jesam da ga nemam u svom životu', rekla je glumčeva supruga za Esquire.

'On je svoje uspone i padove doživio pod budnim okom javnosti. Kada smo se upoznali, imali smo sreće da je bio u životnoj fazi u kojoj je otvoren za promjenu. Ali - znate što? Bila sam i ja', ispričala je.

Par se upoznao na setu 'Gothike' 2003. godine i vjenčao dvije godine kasnije. Od tada redovito možemo čuti Robertove hvalospjeve na račun njihova braka.

Robert Downey Jr. i Susan Downey Izvor: Profimedia / Autor: James Warren / imago stock&people / Profimedia

'Naša veza je više od veze dvoje ljudi koji su izgradili zajednički život. Još uvijek postoji nešto oko nje što ostaje misterij. Ponekad je ugledam u kuhinji i samo je promatram kao da sam privatni detektiv', opisao je glumac jednom prilikom.

Jedna od tajni ovog skladnog i dugovječnog braka jest i u njihovom pravilu da ne smije proći više od dva tjedna a da se ne vide.

'I dva tjedna nam se čini jako dugo, ali nikad ne dozvolimo da prođe više od toga bez obitelji na okupu. Srećom, volimo biti putujući cirkus', kaže oskarovac te tako obitelj često povede i na razne poslovne obaveze.

Susan je opisala i kakav je Robert otac njihovom 12-godišnjem sinu Extonu i 9-godišnjoj kćeri Avri, ali i 30-godišnjem Indiju iz prošlog braka.

Robert Downey Jr. osvojio Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Uvijek kažemo da je savršena osoba za dogovore jer je točan u minutu. Isto tako, obožava zajedničke večere i one su nam nezaobilazan dio dana. Često mu se rugamo kada inzistira na tome da nitko ne smije kasniti ni sekunde, ali to je samo njegov način da nam pokaže koliko mu je važno da provedemo što više vremena zajedno.'

Lijepa 50-godišnjakinja sa suprugom surađuje u produkcijskoj kompaniji Team Downey te ga hvali za posvećenost radu, ali i zato što je neiscrpno vrelo šala, sreće i humora.

'Obožavam to što je svoju vedrinu i smisao za humor prenio našoj djeci. Živimo u vrlo sretnom i kreativnom okruženju, a koje on stalno potiče i njeguje', rekla je sretna Susan Downey.