kritično stanje

Spašavanje Toma Sizemorea: Slavni glumac bori se se za život

19.02.2023 u 17:39

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Spašavanje vojnika Ryana' Tom Sizemore, u kritičnom je stanju u bolnici u Los Angelesu nakon što se u svom domu onesvijestio zbog aneurizme mozga

Tom Sizemore hitno je prevezen u bolnicu jučer u dva ujutro nakon što je pretrpio moždanu aneurizmu i pao u nesvijest, potvrdio je njegov menadžer Charles Lago.

Poznati 61-godišnju glumac pronađen je u nesvijesti u svom domu, a hitna je odmah pozvana. Ekipa hitne medicinske pomoći prevezla je Toma u lokalnu bolnicu, gdje je u kritičnom stanju smješten na Odjel intenzivne njege.

'Nalazi se u bolnici. Njegova obitelj svjesna je situacije i nadaju se najboljem,' rekao je Lago za FOX News. 'Prerano je govoriti o tijeku oporavka jer je u kritičnom stanju na promatranju,' dodao je.

Tom je glumac vrlo uspješne karijeru te se pojavio u nizu holivudskih uspješnica kao što su 'Spašavanje vojnika Ryana', 'Pad crnog jastreba', 'Rođeni ubojice' i 'Vrućina'. No, u privatnom životu dulje vremena je imao problema sa zlouporabom droga i sukobima sa zakonom. Nekoliko puta je bio uhićen; zbog vožnje u pijanom stanju, obiteljskog nasilja, ali i zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci.