kultna američka metal četvorka

Soulfly u Vintage Industrial Baru 3. srpnja

09.05.2018 u 16:26

Bionic
Reading

Soulfly, kultna američka metal četvorka predvođena neuništivim Maxom Cavalerom, dolazi u Vintage Industrial Bar u utorak 3. srpnja

Soulfly dolazi u Zagreb na promotivnom ciklusu novog studijskog albuma, čiji se izlazak očekuje ovog ljeta. Max je u našim krajevim rado viđen gost, nastupao je s raznim bandovima nebrojeno puta, a posljednji posjet Zagrebu na Return to Roots turneji, u jesen 2016., rezultirao je rasprodanom Tvornicom kulture danima uoči koncerta.

Max Cavalera, jedan od najznačajnijih predstavnika metal glazbe svih vremena, ovoga ljeta na turneju ide sa Soulfly, čiji novi album opisuje kao tribal thrash death i povratak soundu koji je Sepultura svirala na krucijalnom izdanju'Chaos AD'.

Izvor: Društvene mreže

Posebna zanimljivost ovog koncerta su izuzetno povoljne cijene ulaznica za band ovakvog kalibra. Tako će early bird u prodaju krenuti u četvrtak 10. svibnja po cijeni od samo 70 kn. Od 27. svibnja cijena će iznositi 80 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, ulaznice će koštati 100 kn. Ujedno će ovo biti i kapacitetom najmanji prostor u kojem je Max kod nas nastupao te će u prodaju biti pušteno samo 450 ulaznica.

Izvor: Društvene mreže