glazbeno scenski spektakl

Soul Fingers: Christmas in Fingerville u Tvornici

28.12.2021 u 15:00

Bionic
Reading

'Christmas in Fingerville', četvrtkom u Tvornici kulture, u režiji Soul Fingersa, oduševio je zagrebačku publiku tijekom ovog prosinca, pa će publika imati prilike i zadnjeg četvrtka u ovoj godini, 30. prosinca, uživati u ovom glazbeno scenskom spektaklu. Soul braća Denis&Haris nošeni sjajnim reakcijama publike, pozivaju publiku i na zadnji Fingerville događaj u ovoj godini, za koji braća u šali kažu: 'To neće biti najluđi doček Nove godine, ali će zasigurno biti najluđi ispraćaj ove čudne stare godine!'

Iako u ovoj 2021. godini, obljetnica 30.godina karijere Soul Fingersa nije prošla slavljenički zbog mnogih otkazanih nastupa, prosinac i Fingerville u Tvornici kulture, ipak su uspjeli vratiti osmijeh na lica ovih neumornih zabavljača i cijele ekipe Soul Fingersa, stoji u najavi.

Ekipu Soul Fingersa i Tvornice kulture veseli ideja da su metropoli dali novu spektakularnu večer, u kojoj će Fingerville publika na jednom mjestu istovremeno uživati i u gastronomskoj ponudi Tvornice kulture uz slijedove jela i doživjeti glazbeno scensko uzbuđenje u režiji grupe Soul Fingersa. Time je Fingerville u ponudi zabave metropoli dao kozmopolitski štih kakvim se mogu pohvaliti i najveće prijestolnice zabave kao što su Las Vegas, Moulin Rouge, Broadway...

U Fingervilleu živi zabava sa stilom i svi su dobro došli. U ova epidemiološki zahtjevna vremena organizator osigurava svakoj osobi 4 metra kvadratna vrhunske zabave, pa je Fingerville u Tvornici kulture organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama, te je broj posjetitelja ograničen.

Lakoća kojom Soul Fingersi publiku vode kroz nadahnut svijet zabave i uvlače publiku u čaroliju ovog cjelovečernjeg događaja, nikog u dvorani ne ostavlja ravnodušnim. Dance show koreografija Miss Che Sara Sara, plesačice ovog energičnog banda mami mnoge uzdahe. Egzotična izvedba filmske glazbe u aranžmanima Harry Fingerville Orcherstra, koji predvodi stariji soul brat Haris, kao bubnjar ovog neobičnog Fingerville ansambla, poseban je začin zalogaju s tanjura iz Fingerville kuhinje. A dobro poznati, urnebesni ritam na 'Soul Fingers način' kao kulminacija večeri diže na noge svakog iz publike.

'Fingerville u Tvornici podsjetio nas je na optimizam i pozitivu, kakvu smo imali davnih dana u BP klubu kad smo iz tjedna u tjedan zajedno s publikom  pulsirali i zajednički stvarali energiju snage kao tri elektrane' kaže Haris.

'Jako nam je drago da je publika sjajno prihvatila naš Fingerville, jer ova obljetnička godina za nas je novi početak. Previše smo u zadnje dvije godine zbog epidemije sjedili i čekali koncerte. Sad imamo Fingerville! Fingerville je naš život. To je 'knjiga standarda' naših života. Svi naši snovi, naša iskustva i znanja, naša životna načela, svi naši junaci i sve to na jednom mjestu. To je naše imaginarno pitoreskno mjesto optimizma, gdje žive ples, urnebes i ostala čuda, a tamo zabava ne umire, Dođite nam u Fingerville i ovog četvrtka, na samom kraju godine - bit će to najluđi ispraćaj stare godine! Ispratit ćemo je kako treba, da smo sigurni da je otišla, da se kao takva, slučajno više ne vrati... Dobro došli u Fingerville !...', kaže Denis.